Muhsin gonderilmeyi bekliyor diyor halaAbi sende anlama sorunu mu var adam en baştan yazmış takip şartı yok diye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Muhsin gonderilmeyi bekliyor diyor halaAbi sende anlama sorunu mu var adam en baştan yazmış takip şartı yok diye
VarBol şans katılım var mı
sen sonradan gelip eger burada başkasının hakkına gireceksen böyle adalete zortlıyımAbi sende anlama sorunu mu var adam en baştan yazmış takip şartı yok diye
Cevap verme boşver.Pişman ediyorlar sadecebak bakalım mesajlarıma ulan ne insanlar var ya
Ben nasıl kaçırmışım yaaa @Willy Solomon tebrikler dost bu aradaKupon kazanırsa 3 arkadaşımıza şans parası verelim.
Listeci yok .İlk beğenen 10 kişi arasından. ..
Konu içerisinde maçlarla ilgili minimum 5 yorum şart.Kendim kontrol edicem.Bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 7213
asghdjadlad saldım hocam kafana göre hak adalet yok belli ki5 mesaj yazmış dostum sen bı sakinleş istersen
Reis malı Arap faikten mi alıyorsunsen sonradan gelip eger burada başkasının hakkına gireceksen böyle adalete zortlıyım
Eyvallah reisBen nasıl kaçırmışım yaaa @Willy Solomon tebrikler dost bu arada
İlk 10da bile değilim adaletten bahsetmeyin ilk 10 demiş zaten adam kendi kendinize gelin güvey olmussunuzsen sonradan gelip eger burada başkasının hakkına gireceksen böyle adalete zortlıyım
Yok reis aynen .dasghdjadlad saldım hocam kafana göre hak adalet yok belli ki
he reis oradn alıyorum sen burada 25 saat takip eden adamların hakkına giriyorsunReis malı Arap faikten mi alıyorsun
Abi boşver yaİlk 10da bile değilim adaletten bahsetmeyin ilk 10 demiş zaten adam kendi kendinize gelin güvey olmussunuz
Ben niye yokum listedeEyvallah reis
Bosver dinleme sen bunlarıAbi boşver ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!