Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti #Willy Solomon 7x30 Payfix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ulan elimden geldiğince sana hep cukka attım diğer taraftada lafa gelince hepiniz adam kesiliyorsunuz çevik konusunda da adam olsaydınız ya benden parayı aldı zamanında vermedi o konudan sana zaten ayar olmaya başladım dürüst davranmadığın çeviğin ve bazı mikserlerin kuklası olduğu için gelmiş burda bana hak hukuktan adamlıktan bahsediyorsun

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bosverin olurmu Bizdemi öyle yapalım. Enayimiyiz
Lan neyin enayiliği asıl enayi benim sen forumlara benden 2 sene önce katılmıştırsın dağıttığım ödül senin 10 katıdır rooster iyi hatırlar yeri geldi çekilişten günde 4 ödül attığımı biliyorum sana karşılıksız attıklarımı saymıyorum bile ama sen enayisin doğru hahahaha

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Lan neyin enayiliği asıl enayi benim sen forumlara benden 2 sene önce katılmıştırsın dağıttığım ödül senin 10 katıdır rooster iyi hatırlar yeri geldi çekilişten günde 4 ödül attığımı biliyorum sana karşılıksız attıklarımı saymıyorum bile ama sen enayisin doğru hahahaha
Hangi 10 katı sen 5 ayda bi kişi 25 veriyorsun 2 3 bin katıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap