Lose geçmis olsun bro @Willy Solomon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardeş yanlış anlamada bazen konularda kaç kat para kaybettim yazıyorsun 50-100 tl Ye kimse muhtaç değil kimse senden roll para falanda istemiyor veremeyeceksen yapmayacaksinZoruna mı gitti küfüre üçkağıta 1.2 gün ban banada 1 hafta işte sanane beleşçi
Ben azından yapıyorum beleş için kullanmıyorum forumu bi sana atmadım ödül bu zamana kadar sende yüz olsa zaten katılmazsın etkinliğimeKardeş yanlış anlamada bazen konularda kaç kat para kaybettim yazıyorsun 50-100 tl Ye kimse muhtaç değil kimse senden roll para falanda istemiyor veremeyeceksen yapmayacaksin
Bana artık yazmasan mı seni muhatap olarak almıyorum bak gidip biraz çeviğe yağ çekin para kopartın olmaz mıKardeş yanlış anlamada bazen konularda kaç kat para kaybettim yazıyorsun 50-100 tl Ye kimse muhtaç değil kimse senden roll para falanda istemiyor veremeyeceksen yapmayacaksin
Zamanında 50 tl yi atıp katılma deseydin katilmazdimBen azından yapıyorum beleş için kullanmıyorum forumu bi sana atmadım ödül bu zamana kadar sende yüz olsa zaten katılmazsın etkinliğime
Olum sende karakter olsa 50-100 tl için kendine laf söyletmezdin yaşından başından utanBana artık yazmasan mı seni muhatap olarak almıyorum bak gidip biraz çeviğe yağ çekin para kopartın olmaz mı
Önceden attıklarıma sayZamanında 50 tl yi atıp katılma deseydin katilmazdim
Yahu ne dilendin her zaman ki gibi benden sana ödül yok yakarım parayı videoya çeker yinede sana atmamOlum sende karakter olsa 50-100 tl için kendine laf söylemedin yaşından başından utan
Yüzsüz o kadar laf yedin benden uyumuşum hemen etkinliğime katılmışsın para işte adamı maymun ediyorOlum sende karakter olsa 50-100 tl için kendine laf söyletmezdin yaşından başından utan
Bide 75 tl hahahahaha
Milley birbirini düdüklüyo borç alıyo forumda takılıyor sen yüzsüz gibi benim role katılıyorsun para para diye ağlıyorsun az daha küçük düşür kendini
Bosverin olurmu Bizdemi öyle yapalım. EnayimiyizAdamin kuponnyatti .belkide bircok kiside faydalanacaktisizde konunun altinda tartisiyorsunuz bence konuyu uzatmayin o vermiyo sende isteme olsun bitsin .haftalardir uzattiniz gereksizce .bosverin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!