Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daim olsunEvet arkadaşlar olay budur.
ApsuwacacaKaça bölelim kaç kişiyiz
konu basinda attigim yoruma dikkat biz oynasak boyle biter wuslaterek balli adam 10 dk 3 gol cikar @Messi06 demedim miEvet arkadaşlar olay budur.
Yanlız senin azmine hayran kaldım sevindim senin adına da ?Bu isi bilen 6 kisiydik becerdik emegimize saglik ??
5 bro listeciyle 6Kaça bölelim kaç kişiyiz
ben şahitim kankakonu basinda attigim yoruma dikkat biz oynasak boyle biter wuslaterek balli adam 10 dk 3 gol cikar @Messi06 demedim mi
Ahaha dedin cidden??konu basinda attigim yoruma dikkat biz oynasak boyle biter wuslaterek balli adam 10 dk 3 gol cikar @Messi06 demedim mi
Kardo zaten 8 kişi yok multi değiliz Al işteKaça bölelim kaç kişiyiz
Aynen kardesim bende farkettim görmediğini esneklik yok maalesef kusura bakmaGörmemişim sıkıntı yok tepkime işini
Neyse adamın parası bişey diyemeyizAynen kardesim bende farkettim görmediğini esneklik yok maalesef kusura bakma
Esneklik talep etmedim ben zaten ya görmemişim ondan yazdım görsem sormazdım bileAynen kardesim bende farkettim görmediğini esneklik yok maalesef kusura bakma
Aynen reisNeyse adamın parası bişey diyemeyiz
adamın 30 tepkimesi eksik diye giremiyo snin hem mesaj hem tepkimeKardo zaten 8 kişi yok multi değiliz Al işte
Eyvallah reisEsneklik talep etmedim ben zaten ya görmemişim ondan yazdım görsem sormazdım bile
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!