Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gözüm kapalııı kefilimmArkadaşlar messiye atıcam çekimş beklemeye gerek yok
Kardeşim mevzular başka benim kim olduğumu bilsen sende al listeye derdinadamın 30 tepkimesi eksik diye giremiyo snin hem mesaj hem tepkime
kesene bereket kardesim hersey gönlünce olsun lazimdi valla ne yalan soyleyimArkadaşlar messiye atıcam çekimş beklemeye gerek yok
O kadar takip ettik kral neredeyiz ?Apsuwacaca
Moses
Redkitx
Vortex
Dodoyazyeter
Sanmıyorum dostumKardeşim mevzular başka benim kim olduğumu bilsen sende al listeye derdin
Göremedik kral ben goremedim yaniO kadar takip ettik kral neredeyiz ?
daha da davosa gelmemSanmıyorum dostum
Bi duşa girdim ara die 3 gol olmuş napim ***?Göremedik kral ben goremedim yani
2-1 skor verdim bendevalla calisiyorum 10 dk 3 gol cikar dedim ya redo oglum 10 dk sabret cikma rolden dedim kendi kendime ve sapladik ?
bi osbire dunyalar gitti jamoBi duşa girdim ara die 3 gol olmuş napim ***?
Bu arkadaşı tanımıyorum ama alın listeyeKardeşim mevzular başka benim kim olduğumu bilsen sende al listeye derdin
Kanka 20 dakika musade ettim hatta seninle vorteze etiket attim mac başladı diyeBi duşa girdim ara die 3 gol olmuş napim ***?
saplaaaa 4mü geliyoKanka 20 dakika musade ettim hatta seninle vorteze etiket attim mac başladı diye
Tez vakte listeye alınaBu arkadaşı tanımıyorum ama alın listeye
7 bule gelir ??saplaaaa 4mü geliyo
Ben anlamam kardeşim ödülümü verin caldırsaydin o zmn?Kanka 20 dakika musade ettim hatta seninle vorteze etiket attim mac başladı diye
Ne atıyoruz kanka payfix papara mefete IBAN ?Kanka 20 dakika musade ettim hatta seninle vorteze etiket attim mac başladı diye
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!