Kanka fast falan sormadı direk attım işteAynı bankaya geçer farklı bankada eft mesai saatleri içinde geçer fast attiysan hemen gecer
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka fast falan sormadı direk attım işteAynı bankaya geçer farklı bankada eft mesai saatleri içinde geçer fast attiysan hemen gecer
Bende sasirdim bir musteri hizmetlerini arayım benwuster baska ziraate yaptım geçti diyor garip
Bro eft yapmışsın sabah 08.30 dan sonra geçer hesabaKanka fast falan sormadı direk attım işte
Senin hesaptan parayı kesti mi pkiKanka fast falan sormadı direk attım işte
EvetSenin hesaptan parayı kesti mi pki
para hesaptan cikar jamo islem araliginda bekler bankalar acilir 9 veya 9.30 da islem gerçeklesir normal eft de fast olduysa 5-10 dk ya gecerSenin hesaptan parayı kesti mi pki
fast anında düşerpara hesaptan cikar jamo islem araliginda bekler bankalar acilir 9 veya 9.30 da islem gerçeklesir normal eft de fast olduysa 5-10 dk ya gecer
Sen direk başka hesaba havale yapmışsın sabah 9 gibi düşer onun hesabina
Aynen şimdi degil sabah kaybedicezSabaha kalırsa da kalsın ya napalım vardır bi hayır bunda da
Ee hadi seni bekliyom?Sabaha kalırsa da kalsın ya napalım vardır bi hayır bunda da
Aynen reis haklisin sabah geçer bende ogle saatlerinde dagitirm arkadaslara bu konuyu ondan sonra kitleriz içinde suphe olmasın diger kazanan arkadaşlar icinde sikinti olmaz zaten senin kesene bereektSabaha kalırsa da kalsın ya napalım vardır bi hayır bunda da
Yok sıkıntı yok.Aynen reis haklisin sabah geçer bende ogle saatlerinde dagitirm arkadaslara bu konuyu ondan sonra kitleriz içinde suphe olmasın diger kazanan arkadaşlar icinde sikinti olmaz zaten senin kesene bereekt
Siz burayı bilir miydiniz yaNOLUYO KARDEŞİM NE BU TANTANA ?
Eyvallah murat abi ?Erken açmışsın la insan 1 saat daha beklerdi kaçtı bak tebrikler @WustelerK
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!