kanka belkide cogu kisi 10 lira gorunce girmedi o da bizim sansmiz oldu mke?Konu başlığı 8 kişi 10 kaldı ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanka belkide cogu kisi 10 lira gorunce girmedi o da bizim sansmiz oldu mke?Konu başlığı 8 kişi 10 kaldı ???
@WustelerK konusu olunca 8kişi 10 inandırıcı gelmedi vardır bu işte bi iş dedim tam yatıyodum senaryoya bakkanka belkide cogu kisi 10 lira gorunce girmedi o da bizim sansmiz oldu mke?
aynen kankam temiz cillop gibiydi sabahtan beri hatta 20 gundur mkeOhhhh kesinti yok ozman misss
benm ayın 2sinde başladı kesintiaynen kankam temiz cillop gibiydi sabahtan beri hatta 20 gundur mke
Eft yse hemen dusmez sanırımGeri kalan işlem @Messi06 de
Ben sana mi saliyom?Değişti şimdş ?
Gelmesi lazım birazdanEft yse hemen dusmez sanırım
direk 5 kisilik ozel rol yazilaydi iyiydi hava kasardik mke?Değişti şimdş ?
Ben kalabalık olur dedim ama kimse yok ?direk 5 kisilik ozel rol yazilaydi iyiydi hava kasardik mke?
Dekontta eft yaziyordan ondan dedim reis qnb yle pek bir alakam yok belkide gelir simdiGelmesi lazım birazdan
iyiki yoktuBen kalabalık olur dedim ama kimse yok ?
Düşsün de ne düşüyorsa düşsün a mkBEYLER ADAM BAŞI 133 DÜŞÜYOR HABERİNİZ OLSUN HESAPLAMA YANLIŞ OLMUŞ HERALDE 800%6 133
ya harbiden bak kanka sabahtan beridir ne cekilis ne rol bisey cikmadi hatta kac gundur cikmiyo ya da yetişemiyorum sendn hic odul almadim maasa da 10 gun var kasa 0 di napicam diyodum kismet iste valla olacak varsa oluyo 10 dk 3 gol normalde olan sey degil bugun o bile denk geldi bana umut yasatiyor insaniBen kalabalık olur dedim ama kimse yok ?
Varda sen almadınBen kalabalık olur dedim ama kimse yok ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!