Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet YAKARSA DÜNYAYI FAKİRLER YAKAR ?

bitbilsev

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Seneler önce girdik bu Kumar işine senelerdir uzmedigimiz kimse kalmadı kendimi düşündüğümden değil çevreme çok zararım oldu başkanlar askere geldik burada bile sıkıntıya soktuk kendimizi bu para kazanma hırsı mahvediyor insanı Allah sonu mu hayır etsin kafayı yicem valla gelen gidiyor geceniz güzel olsun

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Seneler önce girdik bu Kumar işine senelerdir uzmedigimiz kimse kalmadı kendimi düşündüğümden değil çevreme çok zararım oldu başkanlar askere geldik burada bile sıkıntıya soktuk kendimizi bu para kazanma hırsı mahvediyor insanı Allah sonu mu hayır etsin kafayı yicem valla gelen gidiyor geceniz güzel olsun
Askerde harcligimi basip 1 ay sigarasiz nobet tutmustum

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Benim de öyle kantin borcumuz var cepte para yok para nerde Bayern maçında bıraktık sigarasız kalmam da cabası askerde tutacaktım kendimi güya
yanlış yere vermişler seni bi dağ başına karakola vereceklerdi internet telefon falan çekmeyecekti öyle dururdun ben öyle durmuştum :)

Veyselimyo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Askerlik bitince hesapladım 13 ay yaptım ben tam 25 k gitmiş ***

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap