İyi geceler ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha çok fakiriz o bakımdan ??Garipler değilmiydi ?
İyi geceler
Buldu parayı kayınço Gökhan min yanina gitmiş@kadircan4747 dayı nerdesin öldü mü la bu
Ağzını hayra aç mk Allah korusun işi vardır gelir sonra@kadircan4747 dayı nerdesin öldü mü la bu
Şaka yapiyuruk amkeAğzını hayra aç mk Allah korusun işi vardır gelir sonra
Dayının maşallahı var bizi gömer oŞaka yapiyuruk amke
Dayı bin dolarlık olmuştur bu gece nataşalara ??Bugün zamparalik günü rahatsız etmeyin adami
Bi ihtimalDayı bin dolarlık olmuştur bu gece nataşalara ??
Askerde harcligimi basip 1 ay sigarasiz nobet tutmustumSeneler önce girdik bu Kumar işine senelerdir uzmedigimiz kimse kalmadı kendimi düşündüğümden değil çevreme çok zararım oldu başkanlar askere geldik burada bile sıkıntıya soktuk kendimizi bu para kazanma hırsı mahvediyor insanı Allah sonu mu hayır etsin kafayı yicem valla gelen gidiyor geceniz güzel olsun
Benim de öyle kantin borcumuz var cepte para yok para nerde Bayern maçında bıraktık sigarasız kalmam da cabası askerde tutacaktım kendimi güyaAskerde harcligimi basip 1 ay sigarasiz nobet tutmustum
birşey olmaz yahu milletten otlanıp yine içmişsindirAskerde harcligimi basip 1 ay sigarasiz nobet tutmustum
yanlış yere vermişler seni bi dağ başına karakola vereceklerdi internet telefon falan çekmeyecekti öyle dururdun ben öyle durmuştumBenim de öyle kantin borcumuz var cepte para yok para nerde Bayern maçında bıraktık sigarasız kalmam da cabası askerde tutacaktım kendimi güya
Dağın başında dış karakoldayim zaten telefon da pek iyi çekmiyor ama yine de çektiği kadar yetiyor oynamayayanlış yere vermişler seni bi dağ başına karakola vereceklerdi internet telefon falan çekmeyecekti öyle dururdun ben öyle durmuştum
Tek basinami tutuyon kral nobetiDağın başında dış karakoldayim zaten telefon da pek iyi çekmiyor ama yine de çektiği kadar yetiyor oynamaya
Ben van ın bi köyünde karakolda ucaksavarin başında sabaha kadar nöbet tutar uyurdumDağın başında dış karakoldayim zaten telefon da pek iyi çekmiyor ama yine de çektiği kadar yetiyor oynamaya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!