Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende öyle battim. Mesela 15 çekiyordum. Batiriyordum sonra git 5 daha çek yapilandir 20 olsun. Diye diye 110 bin küsür oldu tekerrür falan derken 145 binintihari siktirette git anlat herseyi annen babandir merak etme bagirirlar cagrirlar ama kiyamazlar bu islerdende uzak dur iddadan duze cikani ben gormedm kazandim diyende yalan soyler
Aga anlat ** para icin intiharmi edilir la ?Tek care bu nasıl dıcem bılmıyorum be kanka
ihtiyacın varken olmuyor işte kafan rahat olucakO kadar sansızım kı mke 2 k 6 k olmuyor 15 etkınlık freebetı nı salladım uc maca yattıktan sonra 103 oldu onuda cekemedık kadere bak ya mke böyle kaderın ben @mahmut8021
Berbat senden
Aynen öyle. Tamamen psikolojik olay. Mesela 10 20 TL varken hesapta bir anda 400 500 e çıkarabiliyorsun kafa rahat olduğu için. Ama tedirginsen 1k yı 1.5k yapamıyosunihtiyacın varken olmuyor işte kafan rahat olucak
evet turu geçsin yeterkiPENALTILARDAN BİLE ALSA TUTUYOR HERALDE DEĞİL Mİ ?
O kadar sansızım kı mke 2 k 6 k olmuyor 15 etkınlık freebetı nı salladım uc maca yattıktan sonra 103 oldu onuda cekemedık kadere bak ya mke böyle kaderın ben @mahmut8021[/USER
[/QUOTE]
TIRTILIN YOLUN SONU DEDIGINE YARADAN KELEBEK DEMIS dua et gerisini Allah bilirO kadar sansızım kı mke 2 k 6 k olmuyor 15 etkınlık freebetı nı salladım uc maca yattıktan sonra 103 oldu onuda cekemedık kadere bak ya mke böyle kaderın ben @mahmut8021
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!