Daha önce de electroneum vardı bi ara iyi para olmuş 1 sene sonra çekmiştim ?Seni akıllı bilirdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha önce de electroneum vardı bi ara iyi para olmuş 1 sene sonra çekmiştim ?Seni akıllı bilirdim
Inandiramazsin dayiyi bosverDaha önce de electroneum vardı bi ara iyi para olmuş 1 sene sonra çekmiştim ?
Dayı annamaz o islerdenInandiramazsin dayiyi bosver
Bende annamiimDayı annamaz o islerden
Biz de anladigimizdan degil de iste bi umut cekime izin gelirse gerisi kolayBende annamiim
Hep bu hokumetin yüzünden MKEBiz de anladigimizdan degil de iste bi umut cekime izin gelirse gerisi kolay
He babam gidip iş bulacagına boş işlerle uğraş sonra gel 2 gündür açım deInandiramazsin dayiyi bosver
Gecen cikmis Almanya'da ekmek kuyruklari var demiş Zübük efendi ulan hadi biz bunlarin yalanlarina inanmiyoruz da hala daha pesinde olan ahmaklara ne demeli usta? Yazik ülkeme..Hep bu hokumetin yüzünden MKE
Sen ülkeyi bırak kendini kurtarGecen cikmis Almanya'da ekmek kuyruklari var demiş Zübük efendi ulan hadi biz bunlarin yalanlarina inanmiyoruz da hala daha pesinde olan ahmaklara ne demeli usta? Yazik ülkeme..
Issizlik sadece benim derdim olsaydi keske dayiHe babam gidip iş bulacagına boş işlerle uğraş sonra gel 2 gündür açım de
Cehaletten kurtulmadiktan sonra birey olarak da kurtulmak zorSen ülkeyi bırak kendini kurtar
Arayan buluo ama size masa başı bide özel sekreter lazımIssizlik sadece benim derdim olsaydi keske dayi
Tabi tabiCehaletten kurtulmadiktan sonra birey olarak da kurtulmak zor
Aynen dayı sekretersiz calisamamArayan buluo ama size masa başı bide özel sekreter lazım
Sana dayı tavsiyesi ayna gec orada kendine 2 dk bakCehaletten kurtulmadiktan sonra birey olarak da kurtulmak zor
Ya ölüm döşeğindeyim dayi sen ne diyon ya gözünü seveyim kendime gelemedim 5 gündürSana dayı tavsiyesi ayna gec orada kendine 2 dk bak
Yazık cidden yazıkCehaletten kurtulmadiktan sonra birey olarak da kurtulmak zor
Yemek yememişsin ondandırYa ölüm döşeğindeyim dayi sen ne diyon ya gözünü seveyim kendime gelemedim 5 gündür
Karnın açYemek yememişsin ondandır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!