Ölüm döşeğindesin ama forumdan cıkmıon cenaza namazınıda burada ben kıldıram mıYa ölüm döşeğindeyim dayi sen ne diyon ya gözünü seveyim kendime gelemedim 5 gündür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ölüm döşeğindesin ama forumdan cıkmıon cenaza namazınıda burada ben kıldıram mıYa ölüm döşeğindeyim dayi sen ne diyon ya gözünü seveyim kendime gelemedim 5 gündür
Yoo tokumKarnın aç
Ne yazik yanlis mi cümle?Yazık cidden yazık
He babamNe yazik yanlis mi cümle?
EyvallahHe babam
Önce elin ekmek tutsun sonra gel yanlışı doğruyu tartış benleNe yazik yanlis mi cümle?
Ekmek icin mucadelemiz zaten. Sen ne anliyorsun bilemiyorumÖnce elin ekmek tutsun sonra gel yanlışı doğruyu tartış benle
Oturmakla ekmek gelecek bekle yılbaşında noel baba sana özel erzak hazırlamışEkmek icin mucadelemiz zaten. Sen ne anliyorsun bilemiyorum
Forumda vakit gecirmem seni rahatsiz ediyorsa soyleyelim @Rooster kardeşe beni silsinler dayıÖlüm döşeğindesin ama forumdan cıkmıon cenaza namazınıda burada ben kıldıram mı
Alakası yok ben senin için diyomForumda vakit gecirmem seni rahatsiz ediyorsa soyleyelim @Rooster kardeşe beni silsinler dayı
Senle anlasamiyoruz dayi baska bisey demeyecegim bosver sen beni ekmegine bak sen işteOturmakla ekmek gelecek bekle yılbaşında noel baba sana özel erzak hazırlamış
Vakit gecirecek tek yer burasi benim icin ne yapayim baska zaman gecmiyor yataktaAlakası yok ben senin için diyom
Dayi bisey paylaştık nerelere gelmiş kusura bakmayın ?Alakası yok ben senin için diyom
Buna Baa bı iş çok pis enjekte ederimOturmakla ekmek gelecek bekle yılbaşında noel baba sana özel erzak hazırlamış
Yanlış anlama olayı dayı öle demiyo git çalış. Hayat mücadelesi ver diyoForumda vakit gecirmem seni rahatsiz ediyorsa soyleyelim @Rooster kardeşe beni silsinler dayı
Elbette düşünüyoruz onu da be usta biz sanki dünyaya yapismaya geldik ama halini durumunu ve ayrica iş imkanlarini düşünmek gerek cok ayri konular var.. dayi benim durumu biliyordu daha once de konustuk diye düşünüyordum ama yanılmışım. Neyse sorun yok. Herkesin yolu bahti açık olur umarimYanlış anlama olayı dayı öle demiyo git çalış. Hayat mücadelesi ver diyo
Sıkıntı etme herşey çok güzel olacak....Elbette düşünüyoruz onu da be usta biz sanki dünyaya yapismaya geldik ama halini durumunu ve ayrica iş imkanlarini düşünmek gerek cok ayri konular var.. dayi benim durumu biliyordu daha once de konustuk diye düşünüyordum ama yanılmışım. Neyse sorun yok. Herkesin yolu bahti açık olur umarim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!