Merhaba arkadaşlar son günlerde çok soru geldiği için konu açma ihtiyacı duydum hepimizin faydalanması adına.
Site Pragmatic Play slot sağlayıcısının resmi sitesi saatlik,günlük,haftalık aylık oyunlar açarak hem slot oyunlarını tanıtıyorlar,hemde sanal bakiyeyle sıralamaya girenlere nakit ödül veriliyor.
Bu ödüller 10,15 den başlayıp 300 EURO lara kadar çıkabiliyor.
1-Öncelikle kayıt oluşturun.
2-Ardından ana sayfada bulunan Turnuvalara katılım sağlayabilirsiniz.
3-En çok rağbet gören tamamen free katılımlı olanlar günlük (yanında şimşek işareti olan) ve özel (yanında yıldız işareti olan) turnuvalardır.
4-Ticket(bilet) ile katılınan turnuvalar da oluyor daha yüksek miktar ödüllü. Siteyi kurcaladığınızda ticket kazanma yollarını bulabiliyorsunuz. bazı oyunlar sadece bilet kazanmanızı sağlıyor bu biletleri her pazar ve aylık açılan oyunlarda kullanabilirsiniz ödül miktarı ve sayısı daha çok.Ayrıca site size günlük coin ve şans çarkı ödülleride veriyor buralardan bilet ve nakit ödüllerde çıkıyor.
5-Ödemeyi Türk kullanıcılar için en mantıklı yol olan BTC ile çekmenizi öneririm. Kazandığınız ödül turnuvanın sonuçlandığı günden sonraki çarşamba,perşembe ve pazar günleri Paribu hesabınıza geliyor. Ödemeyi alabilmek için kyc@socialtournaments .com 'a kimlik ön yüzü ve ikametgah belgenizi (e devletten oluyor) tek seferlik atmanız gerek. Site onlarca ülkede hizmet veren resmi bir kuruluş,sorun olmaz. Multi hesapları engellemek için bu yöntem var.
Ben keyfi olarak arada bir siteye girip çeviriyorum 2 aydır toplam 85 euro ödeme aldım sorunsuz bir şekilde boş vakti olanlar için güzel bir sistem ama tamamen şans odaklı olduğunu unutmayın geçen ay siteyi söylediğim bir arkadaşım ilk denemesinde aylık turnuvada 2.olup 250 euro ödeme almıştı. Değerlendirin derim. Herkese bol şanslar..
SİTE LİNK
Site Pragmatic Play slot sağlayıcısının resmi sitesi saatlik,günlük,haftalık aylık oyunlar açarak hem slot oyunlarını tanıtıyorlar,hemde sanal bakiyeyle sıralamaya girenlere nakit ödül veriliyor.
Bu ödüller 10,15 den başlayıp 300 EURO lara kadar çıkabiliyor.
1-Öncelikle kayıt oluşturun.
2-Ardından ana sayfada bulunan Turnuvalara katılım sağlayabilirsiniz.
3-En çok rağbet gören tamamen free katılımlı olanlar günlük (yanında şimşek işareti olan) ve özel (yanında yıldız işareti olan) turnuvalardır.
5-Ödemeyi Türk kullanıcılar için en mantıklı yol olan BTC ile çekmenizi öneririm. Kazandığınız ödül turnuvanın sonuçlandığı günden sonraki çarşamba,perşembe ve pazar günleri Paribu hesabınıza geliyor. Ödemeyi alabilmek için kyc@socialtournaments .com 'a kimlik ön yüzü ve ikametgah belgenizi (e devletten oluyor) tek seferlik atmanız gerek. Site onlarca ülkede hizmet veren resmi bir kuruluş,sorun olmaz. Multi hesapları engellemek için bu yöntem var.
Ben keyfi olarak arada bir siteye girip çeviriyorum 2 aydır toplam 85 euro ödeme aldım sorunsuz bir şekilde boş vakti olanlar için güzel bir sistem ama tamamen şans odaklı olduğunu unutmayın geçen ay siteyi söylediğim bir arkadaşım ilk denemesinde aylık turnuvada 2.olup 250 euro ödeme almıştı. Değerlendirin derim. Herkese bol şanslar..
SİTE LİNK
Free Slot Tournaments Daily, Weekly, Monthly - Social Tournaments
Join SocialTournaments today, play free online slot tournaments to win real money. Specially designed mobile view for free rolls and tournaments.
www.socialtournaments.com
Ekli dosyalar
Son düzenleme: