Valla benimkide yok kanka daha piyasada bi kere daha başıma gelmişti 20gunu geçmişti ödemesi 40 euroydu o zaman şimdiki 10 euro hala gelmedi paribuya@muhsinovi bu site ödemedi belge onaylandığı halde bi hafta oldu niye ödemiyo bilgin var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla benimkide yok kanka daha piyasada bi kere daha başıma gelmişti 20gunu geçmişti ödemesi 40 euroydu o zaman şimdiki 10 euro hala gelmedi paribuya@muhsinovi bu site ödemedi belge onaylandığı halde bi hafta oldu niye ödemiyo bilgin var mı
Aynen banada gelmedi halaValla benimkide yok kanka daha piyasada bi kere daha başıma gelmişti 20gunu geçmişti ödemesi 40 euroydu o zaman şimdiki 10 euro hala gelmedi paribuya
Kanka gelmedi demi daha sanada?Aynen banada gelmedi hala
Kimlik on yüzü ve ikamet konuda yazan maile at abi
İmzamı atarim?arkdaşlr bu muhsinovi dolandırıcıdır inanmayın
İmza kaşe mühür parmakİmzamı atarim?
Yolladim muhsinim artik gonderirlermi bilemem cine tayvana bile kimligimiz gitti şu coinler yuzunden bunada gitsin .İmza kaşe mühür parmak
100euro çektim abi kemiksiz gönderirler sıkıntı etmeYolladim muhsinim artik gonderirlermi bilemem cine tayvana bile kimligimiz gitti şu coinler yuzunden bunada gitsin .
Ahahhahah buna güldümm aga ))Yolladim muhsinim artik gonderirlermi bilemem cine tayvana bile kimligimiz gitti şu coinler yuzunden bunada gitsin .
Gönderirler çarşamba veya Perşembe yollarlarYolladim muhsinim artik gonderirlermi bilemem cine tayvana bile kimligimiz gitti şu coinler yuzunden bunada gitsin .
Aktif mi bu hala100euro çektim abi kemiksiz gönderirler sıkıntı etme
Mesaj kas biraz hocam etkinliklerden geri kalma.Aktif mi bu hala
Olsun hocam problem değil, etkinlik için değil muhabbet sohbet bilgilenmek için buradayım.Mesaj kas biraz hocam etkinliklerden geri kalma.
İnsallah alim selfili attim bideGönderirler çarşamba veya Perşembe yollarlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!