Etherium çekcem ?ben bi ara hesapta unutmuştum bitcoin acayip artmış 120lira olmustu benimki 2 günde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Etherium çekcem ?ben bi ara hesapta unutmuştum bitcoin acayip artmış 120lira olmustu benimki 2 günde
eth nin komisyonları fazla degilmiEtherium çekcem ?
paraaEtherium çekcem ?
Hay senin paranin..,.
a. q yim??Hay senin paranin..,.
Burda para çekme yeri nere ?eth nin komisyonları fazla degilmi
sen ellemiyon btc hesabını yazdıysan otomatık geliyorBurda para çekme yeri nere ?
La bilet kazandım onu bir yerden ben mi almam gerejiyor otomatik ekleniyormuben bi ara hesapta unutmuştum bitcoin acayip artmış 120lira olmustu benimki 2 günde
otomatık hesabına gelürrLa bilet kazandım onu bir yerden ben mi almam gerejiyor otomatik ekleniyormu
Kanka herkes bişey alıyor ben niye alamıyorum ?otomatık hesabına gelürr
Belge yeni attım etherium yazdım skrill kayıtlıymış onu değiştim bugün gelir mi bir hafta sonramısen ellemiyon btc hesabını yazdıysan otomatık geliyor
haftaya persembe gelir. ama keske btc yazsaydınBelge yeni attım etherium yazdım skrill kayıtlıymış onu değiştim bugün gelir mi bir hafta sonramı
Aynı zaten komisyon yok ikisindedehaftaya persembe gelir. ama keske btc yazsaydın
öyleyse dogrudur kral ben borsadan bozdururken hiç etherium denemedim bozum limiti yüksek olabilü diyeAynı zaten komisyon yok ikisindede
Allah razı olsun zengin oldum muhsinovi@Zagor senin ödeme geldimi usta? Geçen cumartesi 10euro kazandık daha yatmadı dün yatar diyordum gecikti bu hafta
Ne kadar kac euro ???Allah razı olsun zengin oldum muhsinovi
Komisyonumu alırım ???Allah razı olsun zengin oldum muhsinovi
olum ne oldugunu bile bilmiyom *** öylesine aktifti yazdım??Komisyonumu alırım ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!