Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
haci anlattim sana@kadircan4747 Dayı Merhabalar
Ekli dosyayı görüntüle 3375
%100 Freebet aldıysanız çekim yapana kadar kurallar dahilinde oynamanız gerekmektedir.
7. Maddede yazmaktadır. Kurallar dahilinde oynadığınızda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Olursa da şayet haklı oldugunuz konularda sonuna kadar destekcininiz.
Olan gene garibana oldu.paranin *** bunlari sktr et
Listeyi alacaz diye saldırıya gecen sendın ne kullanıyon sen allah ıcın banada ver ????farkındaysan bu yazdıklarının hepsini ilk önce sen bana söyledin ben sana karşılık verdim, tartışmayıda fitilleyen sensin Allaha emanet
Hani bonus almamıştın yalançıhaci anlattim sana
Kumarda yemedin inş.Ne alemdesiniz parayı yedik qq
merkez bankasini doviz kuru gibisin mkeNe alemdesiniz parayı yedik qq
Kusura bakma sende kardesım sabote ettik rolünü ama haksızlık karşısında susamıyorum malesef işte gelir butun macların ınsAbi uzmeyin birbirinizi ne gerek var ya olur böyle seyler arada. Kuponu getirelim hadi ✌
Ortalik gereksiz yere karisti hocam liste mevzusu yuzunden :S Vortexte dedim liste en son ama yapiyor mu bilmiyorumNe alemdesiniz parayı yedik qq
tamam dostum kusura bakmaListeyi alacaz diye saldırıya gecen sendın ne kullanıyon sen allah ıcın banada ver ????
Nasip bakalimKusura bakma sende kardesım sabote ettik rolünü ama haksızlık karşısında susamıyorum malesef işte gelir butun macların ıns
Sende kusura bakma vorte degmez kavgaya boyle seyler ıcın bol şana koparın sıteyı hadı bakalı ?tamam dostum kusura bakma
Kac set bunlar ?Tenis de guzellesti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!