Kanka rol açtığın için pişman mısın.@eydolu4731 hocam alacak misin listeyi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka rol açtığın için pişman mısın.@eydolu4731 hocam alacak misin listeyi?
Paradızlıktan nereye saldıracagını şaşırmıssın sen o yuzden sanada hak verıyorum şuan kolay gelsin hadi eyvvalla kimin güvenilir olup olmadıg belli bence tartışmayalım bu konuyu banlanma sebebide git olu konuda küfür/ orospu cocuklarına hakkını verdigim için , sonuc noldu? hepsi gitti ben kaldım
@Vortex e ver farketmez o alsin@eydolu4731 hocam alacak misin listeyi?
Benım guvenılır olmadıgımı nerden cıkarıyorsun ben onu anlamadım bu neyın kafası amke
devam et ne listesi kanka makaramı yapıyon sende@Vortex e ver farketmez o alsin
sende kaostan besleniyon ***
La niye makara yapayım ciddiyim tütün saracam yengen fırça kaydı sigara yok diyor ??devam et ne listesi kanka makaramı yapıyon sende
sen benim güvenilir olmadıgımı nerden cıkardıysan ordan çıktıBenım guvenılır olmadıgımı nerden cıkarıyorsun ben onu anlamadım bu neyın kafası amke
Şahbatur Serkansende kaostan besleniyon ***
Betkoz niye böyle betkozArkadaşlar rolling içerisinde tartışmayın lütfen @EL MATADOR @Vortex
Son sözümü yazdım zaten tartısmam bol şans herkese iyi rollerArkadaşlar rolling içerisinde tartışmayın lütfen @EL MATADOR @Vortex
Ne var betkozda? Dayıdan bahsediyorsanız basketbol handikap yasak olmasına rağmen basketbol handikap oynamış. Onun dışında haklı olduğunuz durumlarda arkanızda durmuyor muyuz?Betkoz niye böyle betkoz
Ayrıca şu an tekrar kontrol ediliyor.Betkoz niye böyle betkoz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!