Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybetti ?Yelkenler Fora Rolling?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
valla kimin güvenilir olup olmadıg belli bence tartışmayalım bu konuyu banlanma sebebide git olu konuda küfür/ orospu cocuklarına hakkını verdigim için , sonuc noldu? hepsi gitti ben kaldım
Paradızlıktan nereye saldıracagını şaşırmıssın sen o yuzden sanada hak verıyorum şuan kolay gelsin hadi eyv

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
MEVZU NEY BILIYOR MUSUN SEN HEP KENDINI DUSUNUYORSUN KUSURA BAKMA AMA IKI GUNDUR HAREKETLERIN BUNU GOSTERIYOR VERIRSEN IYI VERMEZSEN KOTU OLUYORSUN BURDA GENEL KONUSUYORUM USTUNE ALINMA AMA KESENIN AGZI KAPANIP PARAM BITTIGINDEN BERI FORUMDA HERKESTE BI AFRA TAFRA 50 ONA 100 ONA SIKARKEN KIMSE TAVIR YAPMIYORDU YUZUME GULUYORDU INSANOGLU ISTE SANA GELIRSEK BURDA HERKES TANIDIK HERKES HERKESIN ROLLERINDE LISTEYE TALIP OLABILIYOR EN BASTA BIZ ISTIYOS SONRADAN GELIP ALIYORSUN FALAN BI KERE YAPTIN NEZAKETEN SES ETMEDIM SEN TERSOYSAN BIZDE TERSOYUZ OGLUM SEN ZATEN DUSUNCELI FIKIR SAHIBI BIRI OLSAN O BANA DEVRETTI BUNUDA BEN ONA DEVREDEYIM DERSIN LISTESINDE DEGILIM FIKIRSIZSIN SENIDE ANLAMIS OLDUM BOYLELIKLE İYİ GÜNLER SANA VORTEX ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap