OKKES
Kayıtlı Üye
ha
haYıllardır kayıp kardeşimi buldum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
haYıllardır kayıp kardeşimi buldum
valla bilmiyorumki çekilişmi oldu ne oldu anlamadım gitti. 3 kişiy etiketleyip papara atın dedi.bende 3 ümüze dagıtım yapacak dye papara attım paparada kesinti var bana 21 atsan yeterli dedim hattaÇekilişe çıkmadın mi la sen ?
Çekilişte senin ismini gördüm ondan dedim ne oluyor diyevalla bilmiyorumki çekilişmi oldu ne oldu anlamadım gitti. 3 kişiy etiketleyip papara atın dedi.bende 3 ümüze dagıtım yapacak dye papara attım paparada kesinti var bana 21 atsan yeterli dedim hatta
kim diyor onivalla bilmiyorumki çekilişmi oldu ne oldu anlamadım gitti. 3 kişiy etiketleyip papara atın dedi.bende 3 ümüze dagıtım yapacak dye papara attım paparada kesinti var bana 21 atsan yeterli dedim hatta
Ya iste 3nuz arasında cekilis yaptı çıkana 50 atacaktı o çıkan arkadaşta roll accakti sen çıktın sende lan ne oluyor kim geldi kim kaçtı derken çevik gittivalla bilmiyorumki çekilişmi oldu ne oldu anlamadım gitti. 3 kişiy etiketleyip papara atın dedi.bende 3 ümüze dagıtım yapacak dye papara attım paparada kesinti var bana 21 atsan yeterli dedim hatta
nrden geldinHangi foruma bakarsam kavga var anlamış değilim ?
necopasaa50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
Umarimm50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
Hak ne kardeşim hak olan ne onu da söyler misin rica etsem sana göre ?Ya iste 3nuz arasında cekilis yaptı çıkana 50 atacaktı o çıkan arkadaşta roll accakti sen çıktın sende lan ne oluyor kim geldi kim kaçtı derken çevik gitti
Necdet50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
Kanka salla banada bende rol acıyım 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
Forum ismi vermek serbest minrden geldin
Biz niye papara attık anlamadım ???50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
BUYUR REİSNecdet
kardeş yanlış anlamada mahsino ben jamese neden papara atın dedin50TL GÖNDERDİM ÇEVİĞE ROLL YAPACAK ŞİMDİ KOYACAK
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!