Dimi forum amacından sapiyor bazen gerciktenArkadaşlar kavga etmeyelim lütfen sadece bonusa ve rollere odaklanalim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dimi forum amacından sapiyor bazen gerciktenArkadaşlar kavga etmeyelim lütfen sadece bonusa ve rollere odaklanalim
Taksimbet50 ye 50 bonus veren yer acil
Hakkini kaybettin abii??@necdet35 kardeş muhsino ya bana falan papara at demedinmi
6. Rüyasında o şimdi@kadircan4747
Özledim ❤
sana 60dan fazla attım çekilişsiz , aldıgındada hep borç olarak alıyorum bunu dedin ondan sonra mesaj atmadın para olunca özele yazdın kim 20nin peşinde benmi senmi ? bakalım dagıtımlara kim ne vermiş almış sende cok oluyosun benimde agzım bozulucak merak emeHala fırıldak diosun laflarina dikkat et skim 20 tlyi ağzımı bozmycam haddini aşma
iyide ne hakkı rol için 1 kişiye papara at denmezmi arkadaş 3 kişiye papara atın dedi dogal olarak dagıtım yapacak sandımHakkini kaybettin abii??
10 kati min cekim amaTaksimbet
5dkdır bişey demiyodunuz adama şimdi sövmeye başlarsınız agaiyide ne hakkı rol için 1 kişiye papara at denmezmi arkadaş 3 kişiye papara atın dedi dogal olarak dagıtım yapacak sandım
yok ilyas *** 50ye 50Arkadaşlar acil 50 ye 50 veren yer
Paraaaa paraaaaa5dkdır bişey demiyodunuz adama şimdi sövmeye başlarsınız aga
Benim hesaba at 50 ye 50 dönerim al sana 50 ye 50Arkadaşlar acil 50 ye 50 veren yer
Taksimbet usta 50 50 ama min 10 kati cekim yani 500 çekeriz hee birde listeci benimArkadaşlar acil 50 ye 50 veren yer
Arkadaşlar acil 50 ye 50 veren yer
nasıl birşey demedik yahu senin kötü birşey demediğini kaç kere söyledim ona5dkdır bişey demiyodunuz adama şimdi sövmeye başlarsınız aga
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!