Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çok parası gitmesin dedik 5 kişi 21 yeter dedik kötümü ettim acepOlum millet kötü bişeymi dedi küfürmü etti kim ne ayıp etcek , arkadaş konu açmış gelmiş buraya çekim paylaş atıyosun sonra ayıp ediyosunuz diyosun 200lira paramı 2 günde 1k dağıttım senin kadar tribe girmedim
Anasiini bileee sen anladinn ??BU ARADA MUSCLE İNŞ ÖDİCEK BEYLER ÖDER DEME
ben 3 k almstm bi araBU ARADA MUSCLE İNŞ ÖDİCEK BEYLER ÖDER DEME
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama konu başlıgına bak attıgın gönderiye bak dedigin lafa bak sanada ben yakıştıramadımVORTEX ACAİP AYIP EDİYORSUN HA KALBİM KIRILDI
Adam dagitim diyo hala kupon diyosun ** kirmis parayiNeyse o zaman sen yap bi rol madem sponsor olmuyorsun bi iki kupon at biseyler kazanalm
kötü birşey demedi kardeş vortex. alınacak bir durum yokturVORTEX ACAİP AYIP EDİYORSUN HA KALBİM KIRILDI
Benimde kırıldıVORTEX ACAİP AYIP EDİYORSUN HA KALBİM KIRILDI
hiç görmedik kardeş yapmadı sanırımBETASUSTAN 20K ÇEKEN ELEMAN DAĞITIM YAPTI GALİBA B FORMUNDA
Akşam yaptiydi bugün yapmamis ama betsilin çekmiş bi deBETASUSTAN 20K ÇEKEN ELEMAN DAĞITIM YAPTI GALİBA B FORMUNDA
???Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama konu başlıgına bak attıgın gönderiye bak dedigin lafa bak sanada ben yakıştıramadım
Aman sen kırılma bi keredeBenimde kırıldı
Liste alındı ?4 KÜSÜR KAZANDIM 100 LİRA PAYLAŞCAK HALİM YOK
Hayir ben aldim bu sefer isine bak??Liste alındı ?
ALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİMAman sen kırılma bi kerede
Tamam olsun dagtm hani ?Adam dagitim diyo hala kupon diyosun ** kirmis parayi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!