Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Yok Mu Gece Şekeri?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Vortex silmissin ama çok yalnış konuştun sylim ben sana yalnış tanimissin beni gecen 20 aldım snden aynen atarim onuda sana eyw ben bugüne kadar para için değişen biri olmadım ama sen demekki öğle gormussun bsy demiyorum

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Vortex silmissin ama çok yalnış konuştun sylim ben sana yalnış tanimissin beni gecen 20 aldım snden aynen atarim onuda sana eyw ben bugüne kadar para için değişen biri olmadım ama sen demekki öğle gormussun bsy demiyorum
kardeşim bilgibizdende attım ben sana burdada attım , parayı alınca sanki adama ben baskı yapmışım gibi gösteriyosun aldıgı 2.5 k para atıcagı 20-30 lira fırıldak olmaya gerek yok sende beni anlamadın

James

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kardeşim bilgibizdende attım ben sana burdada attım , parayı alınca sanki adama ben baskı yapmışım gibi gösteriyosun aldıgı 2.5 k para atıcagı 20-30 lira fırıldak olmaya gerek yok sende beni anlamadın
Hala fırıldak diosun laflarina dikkat et skim 20 tlyi ağzımı bozmycam haddini aşma

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
tenor.gif

@kadircan4747

Özledim ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap