Fikoo fikoooALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fikoo fikoooALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
kardeş uzatmayın benceVORTEX BÜTÜN MORELİMİ ALT ÜST ETTİ
BU ÇEKTİĞİM PARANIN NE HAYRI VAR *** DAĞITIM YAPICAM DEDİM ZATEN BU YÜZDEN BU KONUYA ATTIMALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
Sana bol kazanç kardeşimALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
Sana ciddi ciddi yazdım yardımcı ol etkinlik yapalım diye dostum ama kaale almıyorsun insan bi cevap verir la o kadar etiket attmALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
Sahabet rollinglerinde dolayi sponsor rol diyince basima agri girdi o kadar sinerjiyeTamam olsun dagtm hani ?
senide biliyoruz vortexi de kardeş ikinizde haklısınız kırılacak bir durum yoktur.ALLAH ÇARPSIN HAVA İÇİN ATTIYSAM BENİ BİLEN BİLİR REİS AYIP EDİYON SANA DİYİM
Helalli Necdet ama yarın olmaz şimdi hemen şimdi şimdi çilli bom bom çilli bomBU ÇEKTİĞİM PARANIN NE HAYRI VAR *** DAĞITIM YAPICAM DEDİM ZATEN BU YÜZDEN BU KONUYA ATTIM
Neco iyidir ortada yalnış anlasilmalar mevcut @Vortex uzatmayın?BU ÇEKTİĞİM PARANIN NE HAYRI VAR *** DAĞITIM YAPICAM DEDİM ZATEN BU YÜZDEN BU KONUYA ATTIM
Ooo yarına kaldi sictik beyler dağılınİYİ GECELER BEYLER YARIN YAPICAM LİSTECİ ROOSTER OLUR
Keşke bizin konuya yazmasaydın bro hoş degl bu hareketlerİYİ GECELER BEYLER YARIN YAPICAM LİSTECİ ROOSTER OLUR
Sakin bro sakinBeyler bayanlar ortada bi sorun yok zaten , kimsede dağıtım yapmak zorunda değil bununda bilincinde olalım
hiç dagıtmak zorundada degilsin kardeş. neden illa yarın onun anlamadık gerçekten art niyetle sormuyorumİYİ GECELER BEYLER YARIN YAPICAM LİSTECİ ROOSTER OLUR
Çekim paylaş alanı var oraya atsaydın konu başlığını gördüğün halde buraya atman ve yazdıklarımıza cevap dahi vermemen samimi gelmedin kardeşim bol şans hayrını görBAŞKA FORUMA ATARIM BENDE ÇEKİMİ NE YAPSAK DERT ***
Ayn öyle zorla güzellik olmazBeyler bayanlar ortada bi sorun yok zaten , kimsede dağıtım yapmak zorunda değil bununda bilincinde olalım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!