O işler öyle olmuo be kankaKanka salla banada bende rol acıyım 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O işler öyle olmuo be kankaKanka salla banada bende rol acıyım 1 elin nesi var 2 elin sesi var demişler
yok ama bas harfini söyleForum ismi vermek serbest mi
ÇEVİK KUVVETEN NARKOTİĞE GEÇTİ
Adamın dedigi kelimeye bak ben buna istinaden syledim ama üstüne alinmaya çok meraklısın @VortexMillet terso nereye cekim paylas yapion ***
Ulan sonunda be napiyon nasıl gidiyor ?BUYUR REİS
Ne demisimla jamessAdamın dedigi kelimeye bak ben buna istinaden syledim ama üstüne alinmaya çok meraklısın @Vortex
NE ADAMSIN A M KUlan sonunda be napiyon nasıl gidiyor ?
Uzatmaya gerek yok kardeşim dahaAdamın dedigi kelimeye bak ben buna istinaden syledim ama üstüne alinmaya çok meraklısın @Vortex
Çekiliş sana cıktı 50 tl rol için acacakmisinkardeş yanlış anlamada mahsino ben jamese neden papara atın dedin
Boş yapmiyormu bu arkaaddas ?Uzatmaya gerek yok kardeşim daha
Ya dur iki boş yaptırmadınSizden papara istemesinin nedeni 3 kisinin arasindan roll sececek adami secmek olmasiymis arkadaşlar neyi anlamiyorsunuz ki adam roll parasini verdi kazanc olursa ordwan alirsiniz
Bro seni hic farketmedim la??Ya dur iki boş yaptırmadın
La bna demedi zaten bnde ona demedim adamin üstüne gitmeyin dedim para alacam die adami savunuyor olduk mkAdam sana bişey dememişki knka
NE ADAMSIN A M K
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!