Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Numaramı veriyimde beni 11 de uyandır 15 kişi 50 dağıtacakmış kaçırırsam 3 gün uyuyamamLa bna demedi zaten bnde ona demedim adamin üstüne gitmeyin dedim para alacam die adami savunuyor olduk mk
Eeee napak zaman mı geçiyor tabi sana hava hoşFORUMDAKİ HERKEZ MAKARA YA
kardeş sen 3 kişiye papara at deyip atmazsan forumdakilermi makara oluyor. ne yapmak istedigini anlamış degiliim hala valla bakFORUMDAKİ HERKEZ MAKARA YA
SEN ÇOK ŞEKER ŞEYSİN YAEeee napak zaman mı geçiyor tabi sana hava hoş
YA ÇEVİK GELDİ REİS ROLL YAPACAM DEDİ ADAM KAÇ GÜNDÜR YOK ORTADA ONA DEVİR ETTİM SEN ROLE KATIL SAPLICAKkardeş sen 3 kişiye papara at deyip atmazsan forumdakilermi makara oluyor. ne yapmak istedigini anlamış degiliim hala valla bak
Golcü rol aç diye atacakmış cevik sıyrıldı geldi aldı açtı rolü neyi anlamadınkardeş sen 3 kişiye papara at deyip atmazsan forumdakilermi makara oluyor. ne yapmak istedigini anlamış degiliim hala valla bak
Ya meto adam 15 er tl atacakti snra roll yapalım diyince bari birine atyim roll yapilsin dedi neyi anlamadinkardeş sen 3 kişiye papara at deyip atmazsan forumdakilermi makara oluyor. ne yapmak istedigini anlamış degiliim hala valla bak
Tesekkur ederimSEN ÇOK ŞEKER ŞEYSİN YA
kardeş rolü çevik yapsın ben orasında degilim. 1 kişiye roll yaptıracaksan neden 3 kişiyi etiketleyip papara atın diyorsun.YA ÇEVİK GELDİ REİS ROLL YAPACAM DEDİ ADAM KAÇ GÜNDÜR YOK ORTADA ONA DEVİR ETTİM SEN ROLE KATIL SAPLICAK
15 atacam diye birşey dedimi sende beni salak yerine koyma yahuYa meto adam 15 er tl atacakti snra roll yapalım diyince bari birine atyim roll yapilsin dedi neyi anlamadin
ROLL İÇİNDİ KANKA EN İYİ ROLU O YAPIYOR SİZİN İÇİN O YAPIYOR İŞTEkardeş rolü çevik yapsın ben orasında degilim. 1 kişiye roll yaptıracaksan neden 3 kişiyi etiketleyip papara atın diyorsun.
Konuyu okudum da 50 tl kazanan çekiliş sonucu BMW yazıyor ben yeniyim kuralları bilmiyorum şuan burda kusura bakmayın ama BMW arkadaşın hakkı degil mi ben yinede fazla karismayimYa meto adam 15 er tl atacakti snra roll yapalım diyince bari birine atyim roll yapilsin dedi neyi anlamadin
Durum o iste dağıtacağı parayi roll için verdi15 atacam diye birşey dedimi sende beni salak yerine koyma yahu
iyide en iyi rolü o yapıyorsa. sıkıntı yok yapıyorda zaten onu etiketle ondan papara iste 3 kişiden neden istiyorsun ????ROLL İÇİNDİ KANKA EN İYİ ROLU O YAPIYOR SİZİN İÇİN O YAPIYOR İŞTE
bak deminden beri ona yazıyorum senin dediğinle ilgili birşey demiyorki yahu ????Durum o iste dağıtacağı parayi roll için verdi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!