Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adam napsin bana 1k atsa 1 hafta sonra yine para deriz bize para dayanma zo bıze geIınce kuru banı acıImıs
Valla gelmez bir gol bile zor dersin maca iki gol cikti birde dep atiyor2 yi yedi 1.5 üst alsam gelmez ***
Maç öncesi aldım 20 oran tekden gitti canlı almuş olsam farklı okurduValla gelmez bir gol bile zor dersin maca iki gol cikti birde dep atiyor
2 yi atmasi iyi oldu sıradaki gol Valencia ilk yarı 1.2 bitecek bak gör2 yi yedi 1.5 üst alsam gelmez ***
Kesin +7 oynamış ?2 yi atmasi iyi oldu sıradaki gol Valencia ilk yarı 1.2 bitecek bak gör
Valencia atsında gerisi boş istiyosa 10 yesin2 yi atmasi iyi oldu sıradaki gol Valencia ilk yarı 1.2 bitecek bak gör
Nerden oynayam para mı var . Sen bitirdin mı parayı duruyorsa maç vereyim oyna yatarsa geri iade edecem paranıKesin +7 oynamış ?
Hayırdır lane kadar sağlayıcı varsa amna koyım
Sigara aldım kanka 3 paket petrolden. 3 gündür kupon yapmıyorumNerden oynayam para mı var . Sen bitirdin mı parayı duruyorsa maç vereyim oyna yatarsa geri iade edecem paranı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!