@Rooster BANLAR MISINSikerims seni yavsak ne diyon sen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Rooster BANLAR MISINSikerims seni yavsak ne diyon sen
SANA KÜFÜR ETMİCEM VELED BAN YİYECEKSİN ZAETNSikerims seni yavsak ne diyon sen
Bum
YOOOO HİC DE tehdit etmiyorum ben senden hak istedim sadece bu
Bekle bak nasil bulucam seni her türlüYOOOO HİC DE tehdit etmiyorum ben senden hak istedim sadece bu
Gelmiyo zaten öyle basınca ?21/34 @Zagor nakit başsan gelmez ?
İSTANBUL ATAŞEHİR İCERENKÖY KARSLI AHMET CADDESİ AHMET TARIK SOKAK DA OTURUYORUM FAZLA ARAMA HADİ GEL BAKALIMBekle bak nasil bulucam seni her türlü
O hayatımda gördüğüm en kötü slotlardan hayatta girmem hata yapmışsınWild wild riches bitirdi beni
Kapı no da söylese pizza siparişi vereyim 20 tane reisİSTANBUL ATAŞEHİR İCERENKÖY KARSLI AHMET CADDESİ AHMET TARIK SOKAK DA OTURUYORUM FAZLA ARAMA HADİ GEL BAKALIM
No kacİSTANBUL ATAŞEHİR İCERENKÖY KARSLI AHMET CADDESİ AHMET TARIK SOKAK DA OTURUYORUM FAZLA ARAMA HADİ GEL BAKALIM
Bekle sne no soyle yarin bak bakalim kim kimi yicek buraya da aticam fotoyuİSTANBUL ATAŞEHİR İCERENKÖY KARSLI AHMET CADDESİ AHMET TARIK SOKAK DA OTURUYORUM FAZLA ARAMA HADİ GEL BAKALIM
Sende mi pizza sipariş etcenNo kac
GELMEYEN O.COCUGUDUR HADİ GELBekle sne no soyle yarin bak bakalim kim kimi yicek buraya da aticam fotoyu
zagora papara atmıştım ıban a mı döndüGelmiyo zaten öyle basınca ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!