sen gel abisi bURDAN yaz ben karşına cıkarımNo kac
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sen gel abisi bURDAN yaz ben karşına cıkarımNo kac
No at picGELMEYEN O.COCUGUDUR HADİ GEL
Papara olan papara olmayan iban reiszagora papara atmıştım ıban a mı döndü
Telefon numaranı istiyor versene Arıcak adamsen gel abisi bURDAN yaz ben karşına cıkarım
SAYGILI KONUS SENİN a. koyarım ban yememek icin sövmüyorum birazdan ban yediriyim de seni kurtulalım ama adresime gel boyka diye bagır veya fake ile bu forumda yazNo at pic
İSTEDİĞİ GİBİ HİC SIKINTI YOKTelefon numaranı istiyor versene Arıcak adam
Yok knk çekemedim daha 10 dk içinde çekcez inşallah 5 tl freebet varmış onun için bekletti sitezagora papara atmıştım ıban a mı döndü
Atsana gulelimİSTEDİĞİ GİBİ HİC SIKINTI YOK
Silah çeksek ödlek gibi kacacak biri tipi tam döl israfı görsen
daha bitmedi bak neler olacak
@Berkay10 millete bulaşmayıp çekilir misin konudan sessizceSAYGILI KONUS SENİN a. koyarım ban yememek icin sövmüyorum birazdan ban yediriyim de seni kurtulalım ama adresime gel boyka diye bagır veya fake ile bu forumda yaz
4 dakika 35 saniye lütfen 10 dk değil ??Yok knk çekemedim daha 10 dk içinde çekcez inşallah 5 tl freebet varmış onun için bekletti site
sarjım bitiyordu bana çıkarsa atarsın diye papara atmıştım nasipte varmışPapara olan papara olmayan iban reis
tefeci de var istesem alırım da gerek yokAtsana gulelim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!