Üst aldım ? ben eve sen depe al ?İlk yarı gol ne demek *** ? hangisi gol ilk yarı kaç hol alt mı aldın üst mü söyle de tersini alayım ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üst aldım ? ben eve sen depe al ?İlk yarı gol ne demek *** ? hangisi gol ilk yarı kaç hol alt mı aldın üst mü söyle de tersini alayım ?
Al işte biri won diğeri 36 da bitti biliyom buraya atınca uğursuzluk geliyy ?
Foruma atınca harbi olmuyor bugünlerde çözemedimGeleceği varsa her türlü gelir orası burasi şurası cenabet meto ugursuz meto falan fistan hepsi bahane
Dur sana bi maç vereyim nasıl gelecek hangi siteden oynuyorsun ordan bulayimForuma atınca harbi olmuyor bugünlerde çözemedim
Site söyleyemem hesaba giriyolar sonraDur sana bi maç vereyim nasıl gelecek hangi siteden oynuyorsun ordan bulayim
DM den söyle napim ben senin hesaba girip kullanıcı adı bilmem şifre bilmem nasıl gireyimSite söyleyemem hesaba giriyolar sonra
Site Betco muSite söyleyemem hesaba giriyolar sonra
Sonra dünkü gibi olsun gol çıkmasın ?Üst aldım ? ben eve sen depe al ?
No değilSite Betco mu
Siauliu basket kızlar 3.ceyrek alır yada maçı kazanır oynaSite söyleyemem hesaba giriyolar sonra
Yokki sitedeSiauliu basket kızlar 3.ceyrek alır yada maçı kazanır oyna
10-1 biterse sasirmaKabylie u21 8.5 Alt
Riga içinden geçer paraya yazıkSiauliu basket kızlar 3.ceyrek alır yada maçı kazanır oyna
Varmış ? depe 19.5 alt aldımSiauliu basket kızlar 3.ceyrek alır yada maçı kazanır oyna
O maça sinir oldum ?10-1 biterse sasirma
Geli buİki bile çıkar bence
9-1Geli bu
Üst alsam gelmez bu nsıl maç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!