Sialiua sana dediğimde 3 oran vardı 3. Çeyrek sonu 8 oran vardı geliyor
Al işte buraya atmadım seri won
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Al işte buraya atmadım seri won
Dur bakamıyom ?Sialiua sana dediğimde 3 oran vardı 3. Çeyrek sonu 8 oran vardı geliyor
Ne dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyorMaça bak maççaaa böyle olay görmedim ev 2.20 sürede 5 tane triple attı canlı izliyorum karpuz sallar gibi atıyor hepsi giriyor şaka gibi. Periyot skorlarına baksan belli zaten sırayla fark atmışlar
Dur bakamıyom ?
Oynadin mı yoksaDur bakamıyom ?
Almadımda burda paylaşıp verdiklerimi geri aldım?Ne dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyor
Onada şükürAlmadımda burda paylaşıp verdiklerimi geri aldım?
Kupon saldım bi tane 6 maç o gelirse düzlüğe çıkacam ?@Zagor 8 orandan oynasaydin bari kasa düzlüğe çıkardı
Budocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?Onada şükür
3 oran genjler bunu alınBudocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Girdim hesaba alamadım3 oran genjler bunu alın
Ben maçı almasında değilim alsın amkk 5/10 sn arayla üçlük atıyor dep topu alıp koşup potaya bile gitmiyor bahsin anasını ağlattılar artık canlı izlesen anlıycan dediğimiNe dedim ben sana litvanyali kızlar hep Letonya lı kızları mikiyor
Benfica u23 ü izlemedinmi ofsayt ile alakası yoktu iptal etti golü gelde sövmeBen maçı almasında değilim alsın amkk 5/10 sn arayla üçlük atıyor dep topu alıp koşup potaya bile gitmiyor bahsin anasını ağlattılar artık canlı izlesen anlıycan dediğimi
Budocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Ben uyudum payfix biliyonBenfica u23 ü izlemedinmi ofsayt ile alakası yoktu iptal etti golü gelde sövme
Tips ödül nerdeBudocnst ilk yarı kazanırsa düzlükteyim ?
Zingabeti bugün oynadım tekten yattim
Sağlık olsunZingabeti bugün oynadım tekten yattim
Salak gibi ezbere bi voleybol oynadım 2 basket geldi Voleybolda n gittiSağlık olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!