Ahahah lan aç köpek söyle payfix at sana susman için 3 5 birşeyler atayım amık yaSenin raconunada ******* senide ******* Amkodumun yamyamı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ahahah lan aç köpek söyle payfix at sana susman için 3 5 birşeyler atayım amık yaSenin raconunada ******* senide ******* Amkodumun yamyamı
Kendine gel bebe. Hayırdır? Paranı atsın kapa çeneni. Adama işin raconunu söyledik söyledik uza
önüne gelen racon kesiyo bitiyorum sizin bu hallerinizeKendine gel bebe. Hayırdır? Paranı atsın kapa çeneni. Adama işin raconunu söyledik söyledik uza
Kafadan kaybettin
Ulen Habeş Maymunu ulam arizona kertenkelesi Yani Diyo Tc onaysıza ödülmü verilceğini sanıyon
Katılmayız.Tc onaysiz uyeler cekilislere katilamiyor
kac forumda sadece begeni sartlı roll var haberin yok daha demek ki belli ki ortamda yenisinBen ilk defa görüyorum. Onun adı roll değil dostum o zaman.
Konum at artiz?önüne gelen racon kesiyo bitiyorum sizin bu hallerinize
Bebe ben ödülünde değilim, haketmeyen adamlara verilmesindeyim. Belli ki @Zagor yazmayı unutmuş ama roll dediğin takip edene verilir. Uza hadi çoluk çocukla muhatap oluyoruz mk.Ulen Habeş Maymunu ulam arizona kertenkelesi Yani Diyo Tc onaysıza ödülmü verilceğini sanıyon
Yok sen takiliyorsun. Bazılarının içi fesat konulari okumadan laf çıkıyorlar ben onlari iyi biliyorum allah onları ıslah etsin. Herkesi kendileri gibi uyanık puc sanmasinlarBi ben çamur attım???
Neyse sıkıntı yok kardeş.kac forumda sadece begeni sartlı roll var haberin yok daha demek ki belli ki ortamda yenisin
ROLL YAPAN ADAM KURALI BELİRLER BEĞENİ DEMİŞ BİRİ ORTAYA LAF ATTI TAKİP ETMEYENLERE CIKTI VS EE TAKİP ŞARTI YOK Kİ ?
@ARTİZZ DAYI gel bura?Ödülümüde @ARTİZZ DAYI Devrediyorum Geri kalanı ne yarramı yiyosanoz yiyin
kanka al sen onu katla ben kumara düşemicem katla da gel inşallahÖdülümüde @ARTİZZ DAYI Devrediyorum Geri kalanı ne yarramı yiyosanoz yiyin
Yok Kanka al sen lakanka al sen onu katla ben kumara düşemicem katla da gel inşallah
sayım diom ortalığı pok ettin şimdi sorun yok dionNeyse sıkıntı yok kardeş.
Bol şans
Klavyeden mi kescez raconu? Çoluk çocukla uğraşıyoruz. Fikrimizi belirtiyoruz tahammülleri yok. Beğenirsin beğenmezsin havlamaın manası yok. Adam zaten dağıtıyor.önüne gelen racon kesiyo bitiyorum sizin bu hallerinize
dım gitti?Yok Kanka al sen la
Kendi atar yaptı. Ben insan gibi yazdım.Yaw su
sayım diom ortalığı pok ettin şimdi sorun yok dion
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!