Şeytanı bilmem ama bunu fena ....??@kadircan4747 dayı bi oku uflede seytan yol alsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şeytanı bilmem ama bunu fena ....??@kadircan4747 dayı bi oku uflede seytan yol alsin
36 kanka ?Gelince rulette 0a basıyoruz kral Polat Alemdar gibi 500x33
Hee 36ydi demi?36 kanka ?
Valla yarin ilk is markete gidicem mk gelirse dolap bomboşLa manyak manyak konuşma çek paranı başka sitede bonus al ufaktan devam et
3.per 50yi gormezlerse sıkıntı yokAtmaya basladilar
34-31 devre3.per 50yi gormezlerse sıkıntı yok
Aynen bendede@CaptainJackSparrow çekilişi yapalım bence şimdiden çıkanlar daha büyük totem yapar öldürür maçı ?
Ben çekilişi falan bilmem @CaptainJackSparrow beni özel görecek@CaptainJackSparrow çekilişi yapalım bence şimdiden çıkanlar daha büyük totem yapar öldürür maçı ?
89 cikmazsa geliyor kupon. Cekilisi yap sen bro sana cekilissiz 25, dayiya 50 verelim az ama valla kusura bakmayin @kadircan4747 valla fazla vermek isterim ama ihtiyac var ya zordayim@CaptainJackSparrow çekilişi yapalım bence şimdiden çıkanlar daha büyük totem yapar öldürür maçı ?
Ustam valla durumlar kotu ya biraz fazla kazansam gozum kapali atardim da seytan diyor ufak bi kupon yap ama bilmiyorumBen çekilişi falan bilmem @CaptainJackSparrow beni özel görecek
@kadircan4747 payini bana ver89 cikmazsa geliyor kupon. Cekilisi yap sen bro sana cekilissiz 25, dayiya 50 verelim az ama valla kusura bakmayin @kadircan4747 valla fazla vermek isterim ama ihtiyac var ya zordayim
Way kahpe ŞeytanUstam valla durumlar kotu ya biraz fazla kazansam gozum kapali atardim da seytan diyor ufak bi kupon yap ama bilmiyorum
25i sana versin dayim be@kadircan4747 payini bana ver
Aman aman abiDiyorum ki gelirse bi 100luk kupon yapayim 300 falan versin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!