Uyma sen onlara?pislojimi bozuyorlar veledle ugraşıyoz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uyma sen onlara?pislojimi bozuyorlar veledle ugraşıyoz
Ne umutlar vardıTek mactan gitti son para da 100 veriyordu serefsizlerson 2 dkda 4 gol atti Ekli dosyayı görüntüle 4188
GuzellllTek mactan gitti son para da 100 veriyordu serefsizlerson 2 dkda 4 gol atti Ekli dosyayı görüntüle 4188
Ya hocam @Rooster geregini yapin suna ya da beni banlayinGuzellll
Sen verince 50 alion ne kucumsuon?
Problem nedir içimden geleni söyledimYa hocam @Rooster geregini yapin suna ya da beni banlayin
Ya hocam @Rooster geregini yapin suna ya da beni banlayinGuzellll
Tahrik ediyorsun. Burda kaybetmisiz alay ediyorsun seviniyorsun. Ayıptır yahu kac yasindasin kim bilir?Problem nedir içimden geleni söyledim
İnsanlarla dalga geçince ne geçiyor eline la ayip valla cidden destek olacağına köstek oluyon??Problem nedir içimden geleni söyledim
Essek lan o laftan anlaamz yoksay broYa hocam @Rooster geregini yapin suna ya da beni banlayin
Tahrik ediyorsun. Burda kaybetmisiz alay ediyorsun seviniyorsun. Ayıptır yahu kac yasindasin kim bilir?
Problem nedir içimden geleni söyledim
Beleşçi olmak vardıEssek lan o laftan anlaamz yoksay bro
insanlar dürüst olsun önceİnsanlarla dalga geçince ne geçiyor eline la ayip valla cidden destek olacağına köstek oluyon??
BananeYa hocam @Rooster geregini yapin suna ya da beni banlayin
Tahrik ediyorsun. Burda kaybetmisiz alay ediyorsun seviniyorsun. Ayıptır yahu kac yasindasin kim bilir?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!