pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Ula ben etkinlik mi yapiyom
Etkinlik olunca damlıyon anlamında dedim zaten yanlış anladın beni kankam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula ben etkinlik mi yapiyom
Dostum sevindim senin adina hayirli ugurlu olsun parani kumara verip harcama ihtiyaclarini gider.gule gule harca..Valla yarin ilk is markete gidicem mk gelirse dolap bomboş
Aynen yıllardır etkinliklerden gelen paralarla geciniyom parayı vurim ilk dagitimimi yapicam ?Etkinlik olunca damlıyon anlamında dedim zaten yanlış anladın beni kankam.
Cok sagol hocam gelirse cekim vericem hemen riske gerek yok gerçektenDostum sevindim senin adina hayirli ugurlu olsun parani kumara verip harcama ihtiyaclarini gider.gule gule harca..
Aynen yıllardır etkinliklerden gelen paralarla geciniyom parayı vurim ilk dagitimimi yapicam ?
En azından dağıtım yapmayı düşünüyom ama deme onlar dusunmuyo ?Turbo flash gibi olamazsın onlar ayrı dünyanın insanları.
Beyler barem 137 ama mac kafa kafaya geldi ev farki acsa bari
Payfixte 24 var. 30 at da yarın atayım sana 30 unuRaaaad ol.
Dümen gobek adım la ??Muric sen çok dümencisin bak
Suc sende kalkip şuna cvp veriyonAynen yıllardır etkinliklerden gelen paralarla geciniyom parayı vurim ilk dagitimimi yapicam ?
SusamadimSuc sende kalkip şuna cvp veriyon
Uzamazsa iyiMaca bak kafa kafya hala
Bişe olmazMaca bak kafa kafya hala
Uzamaz bu Mac wonUzamazsa iyi
Dayim sana helalinden 50 yazdim hoşgörBişe olmaz
Kufrederim??Dayim sana helalinden 50 yazdim hoşgör
KorkutuyorUzamazsa iyi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!