Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hmm anladim reis seninde sansini seveyim valla tungabeyin hesaba donmus seninde bıraz o bonuslar oyle onlar daha sacma yani diger bonuslardan saglk olsun ne diyelim para yatırmadıgınj bılmıyordumYa ben cark cevirmek icin her gun giris yapiyorum normalde bugun profile tiklayinca gordum bonus hesap 25 yaziyordu ordan oynadim yani.
Profilden hesabıma promosyonlardsn bonuslara tıkla bı bonus cevrimini gosterir
Tamamlanmis gösteriyorProfilden hesabıma promosyonlardsn bonuslara tıkla bı bonus cevrimini gosterir
Tamamlandiyza kuponlar sonuçlanınca ana bakiyeye geçer . Geçmezse canlıya yaz kalan çevrim var mı deTamamlanmis gösteriyor
Eyvallah hocam bekleyen bi kupon var sonuclansin bakalim ne olacak bisey olmazsa yazarim destegeTamamlandiyza kuponlar sonuçlanınca ana bakiyeye geçer . Geçmezse canlıya yaz kalan çevrim var mı de
Şaka gibi oynadigim kuponlar da geliyor simdi kazancimizi vermeyecekler yani oyle mi?
Sen verince 50 alion ne kucumsuon?Verecekleri 25 TL xd.
babuşka ilgilendiğim liglerde adamlar 6 orana kadar üst bahsi açıyor 1xbet altyapısı candır buldummu saglam buluyomBana bunu betcolar oynatmaz..ödemez parayı. Zaten böyle oran yok onlarda . Diyor ki 37.5 alt veya üst yaw ben belki 34.5 üst sağlam görüyorum.
Takma onu kaybetme. Onlara inat 5-10 TL ile oyna 2-3 k sok kanka25 tl gecti bakiyeye sinirlerim bozuldu ya herkese iyi geceler
sapla 2 tane 5 oranlı baskete mk üst ? ? ?25 tl gecti bakiyeye sinirlerim bozuldu ya herkese iyi geceler
diğer forumdaki timurlenk nickli biri bu banada yaptı aynısını geçen yazıyor ordan niye cevap vermiyon ugrasacaktım senınle diye kafayı yemıslerEkli dosyayı görüntüle 4187
Millet deliye biz akıllıya hasret şunun üstünden geçecek erkek yokmu
tanrı dağına çıkarıp ... yapacan ipneyidiğer forumdaki timurlenk nickli biri bu banada yaptı aynısını geçen yazıyor ordan niye cevap vermiyon ugrasacaktım senınle diye kafayı yemısler
Admin nabiyon beyatanrı dağına çıkarıp ... yapacan ipneyi
pislojimi bozuyorlar veledle ugraşıyozAdmin nabiyon beya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!