Zafer abine???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Zafer abine???
Sitede %100 çevrimsiz bonus varken bonus almak için dahi destekte 50 - 60 kişi sıra oluyor. Ödeme gelir sabretmeyi bilmek lazım.@Sahabet Destek hani cekim hızı ??
Taniyamadim
Sabret gönül bir gün olur bu hasret biterrrrrr???Sitede %100 çevrimsiz bonus varken bonus almak için dahi destekte 50 kişi sıra oluyor. Ödeme gelir sabretmeyi bilmek lazım.
Sırf o yüzden yatırım yapmıyom mk sabırsızım ?Sitede %100 çevrimsiz bonus varken bonus almak için dahi destekte 50 - 60 kişi sıra oluyor. Ödeme gelir sabretmeyi bilmek lazım.
Maşherin 4 atlısı tamamlandı????
Fakirlere belediye bakıyor hocam oraya yönlendireyim sizi??
Belediye vermiyor hep yandaşları yardım ediyor yoksa senin belediyedemi o partiden ???Fakirlere belediye bakıyor hocam oraya yönlendireyim sizi??
Ben fakirim bana niye bakmıyor belediye.Fakirlere belediye bakıyor hocam oraya yönlendireyim sizi??
Hep senin yüzünden ha??
27 ne ara yedınBen fakirim bana niye bakmıyor belediye.
Amannnnn siyaset acmaaa dün 29 dakika susmadı????Fakirlere belediye bakıyor hocam oraya yönlendireyim sizi??
En son telefonun megafon actım ne erse doğru dedim ???Amannnnn siyaset acmaaa dün 29 dakika susmadı????
Qandirdim zaaaaxDBu yorumu beğenen üstten4. Alttan 2.kisiye 27tl payfix
Sahteyse banlansinBu yorumu beğenen üstten4. Alttan 2.kisiye 27tl payfix
Geçmiş olsun?Qandirdim zaaaaxD
27 nedir looo ?27 ne ara yedın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!