@muhsinovi tercüme et kankaEng
eklicem cidden ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@muhsinovi tercüme et kankaEng
eklicem cidden ?
Engellicem cidden@muhsinovi tercüme et kanka
Sana yazan mi oldu mesajımdan alıntı yapıyorsun.Sende yüzsüzlük var sanırım muhattap olma dedikçe bi çabalardasın
Burada kime para atsan kumar oynarDün gece 2 de birine para yolladım biliyorum ki kumar oynamıcak ve biliyorum ki cidden ihtiyacı var?
Bıraktım Zor geliyor insanlarla uğraşmaHocam sizin rütbeleri niye söktüler Admindiniz Bi ara
Niye kıvırıyosunkiSana yazan mi oldu mesajımdan alıntı yapıyorsun.
Adminken daha az aktiftin ** şimdi hep burdasinBıraktım Zor geliyor insanlarla uğraşma
Eng diyince ingiltere anladim dedim ne diyoEngellicem cidden
Dansöz olan sensin onu en iyi sen becerirsinNiye kıvırıyosunki
Kimseyi banlamak istemediğimden bıraktım ?Adminken daha az aktiftin ** şimdi hep burdasin
Görüyoruz kimin becerdiğiniDansöz olan sensin onu en iyi sen becerirsin
Bana Bi teklif geldi moruk 2k maaş + ayda 40 kişiyi banlama kotası bide komisyon yüzde 10 reddettim teklifi nasıKimseyi banlamak istemediğimden bıraktım ?
Ortalığı karıştırıyor gidiyor sonrada herkesi tekrar baristiriyor tam iblis ???Dayi hep senin yuzunden ortamı ateşe verdin gene
Bir daha mesajımdan alıntı yapma. Yaran varsa hastaneye git burda doktor yok.Görüyoruz kimin becerdiğini
Bir daha laf sokma çabasına girmeBir daha mesajımdan alıntı yapma. Yaran varsa hastaneye git burda doktor yok.
Kötü kota 100 olmalıBana Bi teklif geldi moruk 2k maaş + ayda 40 kişiyi banlama kotası bide komisyon yüzde 10 reddettim teklifi nası
Adminken daha az aktiftin ** şimdi hep burdasin
Bir daha her lafa atlama bana söyleniyor diye muhatabım değilsin.Bir daha laf sokma çabasına girme
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!