Tamam canım beklıyorum ?Kardeşim 2k borcun var ilamsiz icra takibi başlattım evine gelirler cuma günü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam canım beklıyorum ?Kardeşim 2k borcun var ilamsiz icra takibi başlattım evine gelirler cuma günü
Payfix atıldı özeline gerisi sana kalmış dayı iyi günler biliyorsun ki batar batar çıkarız ?Evet kafam güzel
Valla ne yalan söyleyeyim misafir olayını hatırladım ama detayini pek hatırlamıyorum. Ama Kazanç olursa atacağım kişilerin başında sen çevik tungabey samu frkn falan var. Zaten sanada atıyorum arada birMeto bi ara mevzu olmuştu misafir gelecek demiştin o gün lafını ikilettim mi ?hatırlıyprmusun?
Lan olm serkan sus vallahi seni sevdigimden konusmuyorum sus be olm düşme ya düşürme kendini ne gerek var.Öyle bişe kanka tam hatırlamıyom helali hoş olsun
Ayran içmişEvet kafam güzel
Dün gece 2 de birine para yolladım biliyorum ki kumar oynamıcak ve biliyorum ki cidden ihtiyacı var?Valla ne yalan söyleyeyim misafir olayını hatırladım ama detayini pek hatırlamıyorum. Ama Kazanç olursa atacağım kişilerin başında sen çevik tungabey samu frkn falan var. Zaten sanada atıyorum arada bir
Yeni modamı bu?
O kişi ben değilim bi yanlışlık olmalı ??Dün gece 2 de birine para yolladım biliyorum ki kumar oynamıcak ve biliyorum ki cidden ihtiyacı var?
La bi sussa 50 sefer söz verdi hala aynı pok sus diom gerisine karışma ama nafile?Lan olm serkan sus vallahi seni sevdigimden konusmuyorum sus be olm düşme ya düşürme kendini ne gerek var.
Sen değilsin borc aldım ve verdim biliom cidden ihtiyacı var?O kişi ben değilim bi yanlışlık olmalı ??
Çok ayıp meto gülüşü diyorlar onatam ibne gülüşü değil mi arkadaşlar ???
Cingene ya harbi cingeneLa bi sussa 50 sefer söz verdi hala aynı pok sus diom gerisine karışma ama nafile?
eklicem cidden ?Cingene ya harbi cingene
Ben anlamadim bana davul zurnami
Sende yüzsüzlük var sanırım muhattap olma dedikçe bi çabalardasınPara için 50 kere admin etiketler edebiyat yapıyor burda
Hocam sizin rütbeleri niye söktüler Admindiniz Bi araSende yüzsüzlük var sanırım muhattap olma dedikçe bi çabalardasın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!