Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş 1 Kişi 50 TL Rolling Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Berlin niye kardeşim sebebimiz oluyorsun sen yapinca linkli at kardesim ben 500 tane çekilis yaptim bugune kdr hep ekran attim hic link atmadım demek tum cekilislerim saibeli mk yapmayin boyle gozunuzu sevim

@Transformers knka sende zahmet olmazsa at odulumuzu zaten kuruyduk?

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Berlin niye kardeşim sebebimiz oluyorsun sen yapinca linkli at kardesim ben 500 tane çekilis yaptim bugune kdr hep ekran attim hic link atmadım demek tum cekilislerim saibeli mk yapmayin boyle gozunuzu sevim

Bana sallama 50 için Gördüğüme söledim

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İnsanı dağıtım yapmaktan soğutuyorsunuz gerçekten
Kardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletme

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletme
Sen ciksaydin link at dicekmiydin cok merak ediyorum meto neyse mk?

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Len adam dağıtıo dağıtacağını cidden ayıp yaptığınız

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

Berlin de kendince haklı kardeş. Benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum. Vallahi 1 keresinde ben bile hile yapmayı düşündüm ama yapmadım.

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Meto Ayıp ediyon adama he güvenmiyosan katılma **

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Berlin de kendince haklı kardeş. Benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum. Vallahi 1 keresinde ben bile hile yapmayı düşündüm ama yapmadım.
Meto kopyala daha kolay sike yapmak demek senin tum cekilislerin hileli mk. Gecin bu bos dusunceleri sana ciksaydi suan boyle konusmaz parami at diye aglardin yemin edebilirim ama ispatlayamam??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap