Kudurtma modunu açtım Ondan Neyse ortalık karıştığına göre baba kaçarYukarilari oku knk ben bisey anlamadim ama
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kudurtma modunu açtım Ondan Neyse ortalık karıştığına göre baba kaçarYukarilari oku knk ben bisey anlamadim ama
Benim sucum günahım ne peki o öyle dediyse?Yukarilari oku knk ben bisey anlamadim ama
Hiç senlik bişey degilkiBenim sucum günahım ne peki o öyle dediyse?
Senlik birşey yokta. bunu önceden yapan arkadaşlar olduğu için milletin aklında acaba diye şüphe kalıyor. Benim aklımda kalmasadaİnsanı dağıtım yapmaktan soğutuyorsunuz gerçekten
Bana sallama 50 için Gördüğüme söledim@Berlin niye kardeşim sebebimiz oluyorsun sen yapinca linkli at kardesim ben 500 tane çekilis yaptim bugune kdr hep ekran attim hic link atmadım demek tum cekilislerim saibeli mk yapmayin boyle gozunuzu sevim
@Transformers knka sende zahmet olmazsa at odulumuzu zaten kuruyduk?
Kardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletmeİnsanı dağıtım yapmaktan soğutuyorsunuz gerçekten
Sen ciksaydin link at dicekmiydin cok merak ediyorum meto neyse mk?Kardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletme
Len adam dağıtıo dağıtacağını cidden ayıp yaptığınızKardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletme
Berlin de kendince haklı kardeş. Benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum. Vallahi 1 keresinde ben bile hile yapmayı düşündüm ama yapmadım.@Berlin niye kardeşim sebebimiz oluyorsun sen yapinca linkli at kardesim ben 500 tane çekilis yaptim bugune kdr hep ekran attim hic link atmadım demek tum cekilislerim saibeli mk yapmayin boyle gozunuzu sevim
@Transformers knka sende zahmet olmazsa at odulumuzu zaten kuruyduk?
Meto Ayıp ediyon adama he güvenmiyosan katılma **Kardeş öncelikle dağıtımlarin için forum adına sana teşekkürlerimi sunuyorum. Yanlış anlama sana çekilişlerde hile yapıyorsun diyende olacağını sanmam ama işe alınan admin bile hile yapıp 10-15 kere çekiyor sa. Milletin iskillenmesi normal. Sana tavsiyem Sende Link atıp kendine laf söyletme
Diyecek söz yokBerlin de kendince haklı kardeş. Benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum. Vallahi 1 keresinde ben bile hile yapmayı düşündüm ama yapmadım.
Benim aklıma öyle birşey bile gelmezdiki demezdim tabi kiSen ciksaydin link at dicekmiydin cok merak ediyorum meto neyse mk?
Ayıp ettin metoBenim aklıma öyle birşey bile gelmezdiki demezdim tabi ki
Güvenmiyosan katılma demi ne denirkiDiyecek söz yok
Doğru söylüyor kötü bidey demedi kibarca soledi adamla aram açık ama doru söylüyorMeto Ayıp ediyon adama he güvenmiyosan katılma **
Meto kopyala daha kolay sike yapmak demek senin tum cekilislerin hileli mk. Gecin bu bos dusunceleri sana ciksaydi suan boyle konusmaz parami at diye aglardin yemin edebilirim ama ispatlayamam??Berlin de kendince haklı kardeş. Benim telefon resim çekmiyor bilgisayardan kopyala yapıştır yapıyorum. Vallahi 1 keresinde ben bile hile yapmayı düşündüm ama yapmadım.
Sende doğru sölüyon dostumDoğru söylüyor kötü bidey demedi kibarca soledi adamla aram açık ama doru söylüyor
BatuuuuuuuuSende doğru sölüyon dostum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!