Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ula ben senin haklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Linki ben istemem sen istmezsin başkası ister normal birşeyMeto Ayıp ediyon adama he güvenmiyosan katılma **
İyidir Bahattın senden naberMikser naber? @Berlin
Yok haksızsın meto karıştırdın ortalığıUla ben senin haklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Linki ben istemem sen istmezsin başkası ister normal birşey
İyidir Bahattın senden naber
Her hangi bişemi içtinYok haksızsın meto karıştırdın ortalığı
Niye ayıp edeyim benim aklıma gelmez senin gelir senin gelmez başkasının gelir sen haklısınAyıp ettin meto
Ben anlamam benim gelmediNiye ayıp edeyim benim aklıma gelmez senin gelir senin gelmez başkasının gelir sen haklısın
Çeşme Suyu Belediye rakı karıştırmış heraldeHer hangi bişemi içtin
Sende gaza gelme bi susNiye ayıp edeyim benim aklıma gelmez senin gelir senin gelmez başkasının gelir sen haklısın
Inanirmisin kaç kere çekiliş yaptım. O linkin asagida olduğunu geçen çekilişte Vortex söyledi de öyle gördüm. Telefonum res8m cekmedigi icin Ben hep kopyala yapıştır yapıyordum. Ondan sonra linki atmaya başladım ceklisin sagini solunu önünü arkasını kontrol edin yazıyorum. Kendime neden laf söyleteyim.Sende gaza gelme bi sus
SustumSende gaza gelme bi sus
transformers hile yapmazInanirmisin kaç kere çekiliş yaptım. O linkin asagida olduğunu geçen çekilişte Vortex söyledi de öyle gördüm. Telefonum res8m cekmedigi icin Ben hekopyala yapıştır yapıyordum. Ondan sonra linki atmaya başladım ceklisin sagini solunu önünü arkasını kontrol edin yazıyorum. Kendime neden laf söyleteyim.
Ha imle ota boka gaza gelme?Sustum
Ayıp oluyo artık !Ha imle ota boka gaza gelme?
Metoya dedimAyıp oluyo artık !
Metoya ayıp oluyo Ortalığu karıştırdın dayıMetoya dedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!