Lennnnn?Metoya ayıp oluyo Ortalığu karıştırdın dayı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Lennnnn?Metoya ayıp oluyo Ortalığu karıştırdın dayı
Kardeş bende yapmaz diyorum da gelde bunu herkese anlat. Herkesin düşüncesi bir değilki. Daha önce yapanlar olduğu için insanların aklında şüphe oluyor. Bende bugüne kadar hiç hile yapmadım. Ama en son ban yediğim konuda berlin bana birşeyler yazmıştı. Ona kızıp 1 çekilişimde @Berlin e cikarmamayi düşündüm ama kesinlikle hile yapmadım. Bunuda burdan itiraf edeyim.transformes yapmasa bile. Her insan bir değil malesef ama bunu yapanlar var.transformers hile yapmaz
Hatta çekiliş linkinin asagida olduğunu geçenlerde senden öğrendim. Sende saitsin Artık link atıp sagini solunu önünü arkasını solunu kontrol edin yazıyorum.transformers hile yapmaz
Katılım devam ediyor muMs 2 olursa son 15 günde dağıtım yapan 1 kişiye 50 Rolling parası verelim
LİNK atan İlk 5 kişi arasından seçeriz
Bol şanslar
Ben birşey demiyorum ki ben neden ayıp edeyim. @erantgil kardeşimde hergün roll dağıtım yapıyordu bikere bi hata etti hile yaptı ban yedi. Tabi hergün dağıtım roll yapması yaptığı hatayı kapatmaz ama insanlık hali bazen şeytana uyabiliyorlar.Len adam dağıtıo dağıtacağını cidden ayıp yaptığınız
Ooo herşey bitti tartışma faslina geçildi sen yeni geliyonKatılım devam ediyor mu
Paran bitince hiç çekilmion ???Ben birşey demiyorum ki ben neden ayıp edeyim. @erantgil kardeşimde hergün roll dağıtım yapıyordu bikere bi hata etti hile yaptı ban yedi. Tabi hergün dağıtım roll yapması yaptığı hatayı kapatmaz ama insanlık hali bazen şeytana uyabiliyorlar.
Attinda benimi kandiriyon yoksa. Payfixe de bakmıyorum mkParan bitince hiç çekilmion ???
Atmam dedim???Attinda benimi kandiriyon yoksa. Payfixe de bakmıyorum mk
Doğru Param olsa şuan burda değil tumbette beni yakan takimlara sovuyordumParan bitince hiç çekilmion ???
Doğru söyle bak ona göre arkadaş a yazacağım yarına bana 100 bırak diyeAtmam dedim???
Hile yapacaktim ama yapmadim diyorsun bence düşüncesi bile bence hile sayilir?Kardeş bende yapmaz diyorum da gelde bunu herkese anlat. Herkesin düşüncesi bir değilki. Daha önce yapanlar olduğu için insanların aklında şüphe oluyor. Bende bugüne kadar hiç hile yapmadım. Ama en son ban yediğim konuda berlin bana birşeyler yazmıştı. Ona kızıp 1 çekilişimde @Berlin e cikarmamayi düşündüm ama kesinlikle hile yapmadım. Bunuda burdan itiraf edeyim.transformes yapmasa bile. Her insan bir değil malesef ama bunu yapanlar var.
ATMAM ?Doğru söyle bak ona göre arkadaş a yazacağım yarına bana 100 bırak diye
Doğruya Doğru haklısın. Aklimdan gecirmemem lazım. Katılmasını istemediğin olunca hile yapmak yerine katılma diye açık ca söylemek lazım.Hile yapacaktim ama yapmadim diyorsun bence düşüncesi bile bence hile sayilir?
30 tl bulHile yapacaktim ama yapmadim diyorsun bence düşüncesi bile bence hile sayilir?
@Berlin yalan söylemeye çamur atmaya hiç utanmıyorsun be dostum. 10 dk diyorsun 1 dk olmuşLink Atsan Sorun olmaz 10 dk bekleyip ss atıyosun fesatım ben şüphelenirim
Fazla takılma@Berlin yalan söylemeye çamur atmaya hiç utanmıyorsun be dostum. 10 dk diyorsun 1 dk olmuş
Listeyi sen yaptın hiç kontrol bile etmedim güvendik çektik. Senin yaptığına bak
Gerçekten karakterini ortaya koydun
Böyle boşa beleş insanlar yüzünden insanda iştah kalmıyorFazla takılma
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!