Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gelirse Çekiliş 1 Kişi 50 TL Rolling Parası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
transformers hile yapmaz
Kardeş bende yapmaz diyorum da gelde bunu herkese anlat. Herkesin düşüncesi bir değilki. Daha önce yapanlar olduğu için insanların aklında şüphe oluyor. Bende bugüne kadar hiç hile yapmadım. Ama en son ban yediğim konuda berlin bana birşeyler yazmıştı. Ona kızıp 1 çekilişimde @Berlin e cikarmamayi düşündüm ama kesinlikle hile yapmadım. Bunuda burdan itiraf edeyim.transformes yapmasa bile. Her insan bir değil malesef ama bunu yapanlar var.

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Len adam dağıtıo dağıtacağını cidden ayıp yaptığınız
Ben birşey demiyorum ki ben neden ayıp edeyim. @erantgil kardeşimde hergün roll dağıtım yapıyordu bikere bi hata etti hile yaptı ban yedi. Tabi hergün dağıtım roll yapması yaptığı hatayı kapatmaz ama insanlık hali bazen şeytana uyabiliyorlar.

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kardeş bende yapmaz diyorum da gelde bunu herkese anlat. Herkesin düşüncesi bir değilki. Daha önce yapanlar olduğu için insanların aklında şüphe oluyor. Bende bugüne kadar hiç hile yapmadım. Ama en son ban yediğim konuda berlin bana birşeyler yazmıştı. Ona kızıp 1 çekilişimde @Berlin e cikarmamayi düşündüm ama kesinlikle hile yapmadım. Bunuda burdan itiraf edeyim.transformes yapmasa bile. Her insan bir değil malesef ama bunu yapanlar var.
Hile yapacaktim ama yapmadim diyorsun bence düşüncesi bile bence hile sayilir?

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Link Atsan Sorun olmaz 10 dk bekleyip ss atıyosun fesatım ben şüphelenirim
@Berlin yalan söylemeye çamur atmaya hiç utanmıyorsun be dostum. 10 dk diyorsun 1 dk olmuş

Listeyi sen yaptın hiç kontrol bile etmedim güvendik çektik. Senin yaptığına bak

Gerçekten karakterini ortaya koydun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211119-172647.jpg
    Screenshot_20211119-172647.jpg
    326.5 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20211119-172639.jpg
    Screenshot_20211119-172639.jpg
    315.1 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap