Daha 30k çekilcek parası var bu foruma uğramaz dahaValla aksama kadar kimseye bisi atmaza 5 e kadar sinirsiz banlansin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha 30k çekilcek parası var bu foruma uğramaz dahaValla aksama kadar kimseye bisi atmaza 5 e kadar sinirsiz banlansin
Konu kilit diye bisi yok konu paran aldin mi dagitim yaparsin kilitlersin ben diger foruma yazdm telegrama gavatn birine sovcektm zor tuttumNasıl kimseye o kadar tweetter mıdır nedir etiket yaptik boşa mı yaptik
Ban yesin sinirsiz kafi bro gerisini ****** et oda onun adamligiDaha 30k çekilcek parası var bu foruma uğramaz daha
Ban fayda etmez ona. Kazığa oturtmak lazımBan yesin sinirsiz kafi bro gerisini ****** et oda onun adamligi
Fermanımdır kazığa oturtulsun.Ban fayda etmez ona. Kazığa oturtmak lazım
Cukka sal hele hep benmi salacam payfixler cebeNoldu burda bu adam h foruma uğramasn parası kalınca gelsin uğrasın baya iyi
Tez kellesi vurula ibneninFermanımdır kazığa oturtulsun.
O 1500 direk bana yolluyorsun padişah fermanıdırAdam bana 1500 lira yolladı bu mesajı beğenen ilk 10 kişi ye 100 er lira dağıtacakmisim öyle dedi kendileri ????
İlk götü kesileTez kellesi vurula ibnenin
Barcelona Nah alır GS turu geçer banko
Alır bu sefer beBarcelona Nah alır GS turu geçer banko
Atalanta üst olmaz
Kg var banko ?Atalanta üst olmaz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!