Maç uzatmaya gider camp nouda gol atamadı deplasman da mı atacak .dAlır bu sefer be
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maç uzatmaya gider camp nouda gol atamadı deplasman da mı atacak .dAlır bu sefer be
Beni dinlrmiyon maç veriö dedim takmadınOf ulan of dun gece 1.5 k verdim kendime gelemiyorum hâlâ
Gelirsin kanka gelirsin ?Of ulan of dun gece 1.5 k verdim kendime gelemiyorum hâlâ
Olum sende akıl yok gibi kornere basıyon kornere basicaksan sabah Avustralya ligine oyna .dOf ulan of dun gece 1.5 k verdim kendime gelemiyorum hâlâ
Gs kazansa keşke Türkiye de hiçbir ley yolunda değil zaten az iyi bişeyler olsnMaç uzatmaya gider camp nouda gol atamadı deplasman da mı atacak .d
6 tane attı bileMaç uzatmaya gider camp nouda gol atamadı deplasman da mı atacak .d
Gelmez
Kısmet.Gelmez
Saplaake
Ağzını hayra aç mkGelmez
Dayı mı girdi hesaba mke. O da aynı kısmet falan yazıyorKısmet.
Ne dayı mi dayı böyle modern mi konuşuyor ben noktaları bile dikkat ediyom mk.Dayı mı girdi hesaba mke. O da aynı kısmet falan yazıyor
He mk bütün derdimiz bitti şimdi bir tek GS nin galibeyeti derdimiz oldu ?Gs kazansa keşke Türkiye de hiçbir ley yolunda değil zaten az iyi bişeyler olsn
Sahte etkinlik ali abi ban ?He mk bütün derdimiz bitti şimdi bir tek GS nin galibeyeti derdimiz oldu ?
Yav bırakın GS yi de dikim Beşiktaş'ı da dikim Fenerbahçe'yi de dikim para bulun para ???Bu is belli olmaz barcelona bu 90 dk gol atmaz gelir burda 4 5 atar hafife alinmaz Gs ninn şans %10 15 Gsli olmama ragmen
Bonkör üye mi ben bence bonkör uyeyimHe mk bütün derdimiz bitti şimdi bir tek GS nin galibeyeti derdimiz oldu ?
La dün 1.5k kasası vardı chelsea tek gole kasa at dedim sklemedi. Atsa 2ksını çekiyordu daha çok başını vurur oBeni dinlrmiyon maç veriö dedim takmadın
Abi bjkli olsam cekerim tineri hop o kafayla turu gecer ?Yav bırakın GS yi de dikim Beşiktaş'ı da dikim Fenerbahçe'yi de dikim para bulun para ???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!