Böyle sitelerin mke ya svornturk de aynı. Dün çekim verdim hala ödeme bekleniyor. Bakiye şuan 20tl. Pazartesiye kadar 60 olur oBilmiyorum ki usta pazartesi yollarlar herhalde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Böyle sitelerin mke ya svornturk de aynı. Dün çekim verdim hala ödeme bekleniyor. Bakiye şuan 20tl. Pazartesiye kadar 60 olur oBilmiyorum ki usta pazartesi yollarlar herhalde
Ona hic bakmadim ama cekim yapanlar olmusBöyle sitelerin mke ya svornturk de aynı. Dün çekim verdim hala ödeme bekleniyor. Bakiye şuan 20tl. Pazartesiye kadar 60 olur o
kanka ne kadar sürede geldi sana @pardonelimkaydı
Benim 2.cekim geldi tekele koştum sigara aldım MK hahahahBöyle sitelerin mke ya svornturk de aynı. Dün çekim verdim hala ödeme bekleniyor. Bakiye şuan 20tl. Pazartesiye kadar 60 olur o
sagoI dost1-2 saat.
Hala ödeme bekleniyor.. pazartesiye kadar beklicez artıkBenim 2.cekim geldi tekele koştum sigara aldım MK hahahah
50tl yapınca hemen çekilmiyormuş. 5 kişi davet etmen gerekli. @CaptainJackSparrow senin ki rahat gelirPara çekme reddedilmiş ***
Maden işçisi lazım mı500 daha cektim madeni bulduk beyler?
Baktın mı hesaba bişe değil öküzzzzzxxxxd???Maden işçisi lazım mı
Tel açılmıyor ??? yine de sağol teşekkürlerBaktın mı hesaba bişe değil öküzzzzzxxxxd???
Yav ğalo daha dün dağ dan indik teşekkür mu bekliyon ????Baktın mı hesaba bişe değil öküzzzzzxxxxd???
Hic bilmiyorum valla kanka ben de bi burda paylasim yaptim sonra reklamlari izledim 50 olunca verdik cekimi bakalim ne olacak50tl yapınca hemen çekilmiyormuş. 5 kişi davet etmen gerekli. @CaptainJackSparrow senin ki rahat gelir
Ihmar mın zaccar ????Yav ğalo daha dün dağ dan indik teşekkür mu bekliyon ????
Hemen cinde basket var 987.5 üst at 50 tl yi???Yav ğalo daha dün dağ dan indik teşekkür mu bekliyon ????
Yok markete gidecem evde birşey yok cep te de yoktu ilaç gibi geldi valla ??Hemen cinde basket var 987.5 üst at 50 tl yi???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!