Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Üye olmayan varsa linkten uye olsun be adaş son 1 kişi lazım.Adclick
Üye olmayan varsa olsun adaş.
Kanka cekim durumunu nerden bakıyorsun ya ben talep vermistim de haftasonu diye gelmiyor saniyorum. Çekim durumunu nasil bakacagim?2 kere çekim verdim ikiside red yedi mke 5 kişi davet edecekmissin diyor. Üye olmayan 1 kişi lazım babayiğitt
Hesabına tıkla. Parayı çek varya tıkla ona. Sağ üstte kayıt yazıyor. Tıkla oraya yazıyor ordaKanka cekim durumunu nerden bakıyorsun ya ben talep vermistim de haftasonu diye gelmiyor saniyorum. Çekim durumunu nasil bakacagim?
Bakayim biHesabına tıkla. Parayı çek varya tıkla ona. Sağ üstte kayıt yazıyor. Tıkla oraya yazıyor orda
Bu sabah 04:50'de vermisim cekimi. İnceleniyor yaziyorHesabına tıkla. Parayı çek varya tıkla ona. Sağ üstte kayıt yazıyor. Tıkla oraya yazıyor orda
O zaman gönderirler seninkini kanka. Senin ref zaten 5 kişiyi geçmiştirBu sabah 04:50'de vermisim cekimi. İnceleniyor yaziyor
Ins. ya bakalimO zaman gönderirler seninkini kanka. Senin ref zaten 5 kişiyi geçmiştir
Kanka bu reften üye olanları nasıl anlıcaz. Takım üyelerinden paralar geliyor ama. Bu doğrudan önerilen numaralar kısmı varya senin orda sayı kaçIns. ya bakalim
Nerde yaziyor o?Kanka bu reften üye olanları nasıl anlıcaz. Takım üyelerinden paralar geliyor ama. Bu doğrudan önerilen numaralar kısmı varya senin orda sayı kaç
Hesabım ekip yönetimi.Nerde yaziyor o?
Ekip üye sayisi 12 yaziyorHesabım ekip yönetimi.
Palaaa yarısını ver üye olamHesabım ekip yönetimi.
Çekim inceleniyor kanka. Pazartesi hesaba gelirmişPalaaa yarısını ver üye olam
Çekim inceleniyor kanka. Pazartesi hesaba gelirmiş
Bugun gorev cikti mi la sendeÜye ol, reklamlari izle, kazanmaya basla.. Bir defa cekseniz sigara paraniz çıkar buyrun deneyelim:
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!