Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka ben artık şüpheleniyorum ben çıkınca cekilişi baştan çekiyolar diye@Vortex vay benim kader dostum
Kime ne cikti lsKanka ben artık şüpheleniyorum ben çıkınca cekilişi baştan çekiyolar diye
Hahah tamamen şans kanka götten ballilar bıraksaKanka ben artık şüpheleniyorum ben çıkınca cekilişi baştan çekiyolar diye
ödüllü kupon attı admin 1k küsür koydu 200 dagıtım yaptı 13-14 kişi vardı 8kişi 25 yaptılar gene kafsaını aldıkKime ne cikti ls
zenciye çıktı@zencii para buk bak kufur edecem
Bize nah çıktı yine dayıKime ne cikti ls
Olm sen nasıl yapıyon lan bunu özel gucmu var sende içimi okuyosun?Millet elveda diyip gidiyor cukkayı gördümü yapışıyor
@zencii ciktimiödüllü kupon attı admin 1k küsür koydu 200 dagıtım yaptı 13-14 kişi vardı 8kişi 25 yaptılar gene kafsaını aldık
dayı sende heme4n yazmıon fergisona devrettim 50 lazım dıe@zencii para buk bak kufur edecem
Görünen köy klavuz istemezOlm sen nasıl yapıyon lan bunu özel gucmu var sende içimi okuyosun?
Len seni doverim bak hemen parayi geri aldayı sende heme4n yazmıon fergisona devrettim 50 lazım dıe
Bana çıksa dayıya vercektimGörünen köy klavuz istemez
dayı cok agır yasıon ben yvas yasamayı sevmııımLen seni doverim bak hemen parayi geri al
Dayıya can feda bugun takla olmasaydık iyi olcaktıBana çıksa dayıya vercektim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!