Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Etkinliğe katılmaktan yoruldum
Peki o kadar uğraşa birinden bile cekemeyecegin gerçeği?Etkinliğe katılmaktan yoruldum
Çalıştığım parayı kumara hiç bi zaman yatırmadım yatırmadım enayimim o kadar çalışıp kumara veriyim beleşe bonus geliyo işte katılıyozSen iş buldum dedin en son kalmıyor mu kumara?
Niye her zaman çekiyorumPeki o kadar uğraşa birinden bile cekemeyecegin gerçeği?
Çalıştığım parayı kumara hiç bi zaman yatırmadım yatırmadım enayimim o kadar çalışıp kumara veriyim beleşe bonus geliyo işte katılıyoz
O kadar yorulup o parayı kumara vermek koyar adama beBiz enayi miyiz ibnetor.
O kadar yorulup o parayı kumara vermek koyar adama be
Ateistlige ne zaman gectin bro ??Gahshshs kesin ayrıdır İslam şeriatı Allah kanunudur İslam'a göre ne saçmalıyon laik cumhuriyet sistemi tamamen aykırıdır İslam'a kadın erkek eşit değildir İslam'da tek erkek şahitliği iki kadına eşittir kadını cariye yapma hakkın vardir şartlar sağlanınca hata yaparsa kadını dövme hakkın vardır neyse konusturma beni modern İslaminizi yaşamaya devam edin olmayan yeni çağ islamini
Ben sabırsızım ondan girmiyom o topaHepsini vermek kötü tabii ya da çoğunu, kazanç olmadığı takdirde kötü olur ama bilinçli yatırırsan sorun olmaz.
Peki MK mezarcisi ??Niye her zaman çekiyorum
Ateistlige ne zaman gectin bro ??
senden cok namaz kılmışımdır reis gerçeklerı gorduk avuntu oldugunu anladık herkes dogdugu yerın dinine ınanıyor baktık empatı yaptık zor bı sureç sonuçta ınanan karda ve ıyılık kötuluk ahlak kavramları tanrı üstüne kurulmuş genetıgımıze ıslemıs kolay degıl kopmak ınananları da anlıyorum zaten aılemde ınanclı ama o kadar celıskı varkı dınlerde oyle boyle deıglAteistlige ne zaman gectin bro ??
Küfür var mı?@Rooster Siyaset var burda Modum bu şekilde olmaz terkedicem burayı
Siyaset yasak değilmi HemşoKüfür var mı?
tamam reis sorun yok ben kapattım konuyu ağır gelmiş olabilir konu saygı duyuyorum kendisineKüfür var mı?
Politika ideoloji yapmayın ***Küfür var mı?
@Rooster aha şimdi var kankaPolitika ideoloji yapmayın ***
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!