Cevrimsiz 100 yap çek herhalde.cevrime kalsa bitiremezsin cevrimini2₺ Nin kaç katı çevrim var acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cevrimsiz 100 yap çek herhalde.cevrime kalsa bitiremezsin cevrimini2₺ Nin kaç katı çevrim var acaba
Deneme bonusu kazanci odemiyorsa dükkanı kapasinlar@muhsinovi @BMW @Vortex @pardonelimkaydı madridbet452 sağlam mı bu site bilginiz var mı. Deneme bonusu çevirdim yatırım istiyor
@muhsinovi @BMW @Vortex @pardonelimkaydı madridbet452 sağlam mı bu site bilginiz var mı. Deneme bonusu çevirdim yatırım istiyor
Ödeyip odemediklerini bilmiyorum .sağlam mı acaba çekim yapan oldu muBende almıştım ceviremedim
Tahminim öderlerÖdeyip odemediklerini bilmiyorum .sağlam mı acaba çekim yapan oldu mu
Bana 250 eklenmiş bende ne zengin ne fakir ortalık maliyizEn fakiri benim heralde 50 spin eklenmiş . Rekor 800 birine 800 eklenmiş
Olum tek tumbet mı verdı bısıler baska veren sıte yok mu beyler 29 ekime özel
Abi 250 yi çevirde payfix salayım yaBana 250 eklenmiş bende ne zengin ne fakir ortalık maliyiz
Meto günahını vermez amke ??Abi 250 yi çevirde payfix salayım ya
Abi 250 yi çevirde payfix salayım ya
Verir verir 250 spindennbahsediyoruzBanada çok para lazım birşey vermez bu oyun
Bana 20 Lira verdi çokta buyutmeyinVerir verir 250 spindennbahsediyoruz
1 spinde 72 kuruş verdi 238 e düştüm 1.78 verdi. 10 tl zor verir bu oyunVerir verir 250 spindennbahsediyoruz
Bets10 neden vermiyorBana 20 Lira verdi çokta buyutmeyin
La dinsiz kopek sen ne zaman adam oldun da islama dil uzatıyorsun. Atatürk ve askerleri senin gibi kanı bozukları bu ülkede sildi ki herkes eşit sulh içinde yaşasın. Demek senin gibi kansızlar arada kalmış.Gahshshs kesin ayrıdır İslam şeriatı Allah kanunudur İslam'a göre ne saçmalıyon laik cumhuriyet sistemi tamamen aykırıdır İslam'a kadın erkek eşit değildir İslam'da tek erkek şahitliği iki kadına eşittir kadını cariye yapma hakkın vardir şartlar sağlanınca hata yaparsa kadını dövme hakkın vardır neyse konusturma beni modern İslaminizi yaşamaya devam edin olmayan yeni çağ islamini
HAYırdır amke hangı devirde kaldın baba sen islamını yaşama diyen yok bu ulkede herkes ne yaparsa kendıne yapar özgürlüğünü kısıtlayamassın kımsenın dın adı altında yaşayan yaşar dınını yaşamayanında kafasına göre şu şeriatı savunanların kafasını kesesım gelıyor birakın cahilliği amke ?Gahshshs kesin ayrıdır İslam şeriatı Allah kanunudur İslam'a göre ne saçmalıyon laik cumhuriyet sistemi tamamen aykırıdır İslam'a kadın erkek eşit değildir İslam'da tek erkek şahitliği iki kadına eşittir kadını cariye yapma hakkın vardir şartlar sağlanınca hata yaparsa kadını dövme hakkın vardır neyse konusturma beni modern İslaminizi yaşamaya devam edin olmayan yeni çağ islamini
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!