R
Rooster
Ziyaretçi
Uzadığı sürece yasak. Arkadaşlar devam ettirmezler umarım.Siyaset yasak değilmi Hemşo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uzadığı sürece yasak. Arkadaşlar devam ettirmezler umarım.Siyaset yasak değilmi Hemşo
Maks 1 dk da düzenlemen lazım@Rooster kanka mesaj düzenleme işi bittim artık yeni dikkat ettim
Madridbet sağlam mı deneme bonusu çevirdim ...yatırım istiyor...Maks 1 dk da düzenlemen lazım
Bu ismi gördüğü için gözlerimden özür diliyorum. İşin şakası ilk kez duydum?Madridbet sağlam mı deneme bonusu çevirdim ...yatırım istiyor...
Ben de duyali fazla olmadı...ama bir sorayım dedim teşekkürlerBu ismi gördüğü için gözlerimden özür diliyorum. İşin şakası ilk kez duydum?
saçmalama ***@muhsinovi @BMW @Vortex @pardonelimkaydı madridbet452 sağlam mı bu site bilginiz var mı. Deneme bonusu çevirdim yatırım istiyor
Hiç duymadım desem@muhsinovi @BMW @Vortex @pardonelimkaydı madridbet452 sağlam mı bu site bilginiz var mı. Deneme bonusu çevirdim yatırım istiyor
Öder@muhsinovi @BMW @Vortex @pardonelimkaydı madridbet452 sağlam mı bu site bilginiz var mı. Deneme bonusu çevirdim yatırım istiyor
Harbimi la knk rooster bile ilk defa duydum dedi ??
Rooster bile dediyse o zaman ödemezHarbimi la knk rooster bile ilk defa duydum dedi ??
Oyun cöktu bakimdaymisLa bana hiç bişey eklenmemiş birde 2 yıl doldu ne yapmaya çalışıyor bu tumbet ?????
Yok oyuna girdim yok eklememislerOyun cöktu bakimdaymis
Old lar bilirki cekim paylas gunu 12 saat olan yerlerde hemen gecmisteki mesajlari duzenleyip cekim paylas yapmayi bazilarimiz bilir ?Maks 1 dk da düzenlemen lazım
Ula diyoz ya oyun cokmus benimde 100 spin kalmisken çöktü simdi girdim bisi yok canli destek e sordum oyun bakım da dedi duzelince eklemeler geri gelecek dediYok oyuna girdim yok eklememisler
2₺ Nin kaç katı çevrim var acaba50spinden 2₺ çıktı teşekkürler tumbet
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!