Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı 5 Adet Tekli / 1 Tanesi Gelirse 5x30 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aldoğan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dağıtım ihtimal i yüzde kac
Hocam neyin derdindesiniz anlamıs degılım. Adam akıllı Bı kupon yaptım roll actım takıp istemedim bısey istemedim. Ego mu kasa agım bole basit basit seylere. Burada cogu kısı benim eski forumdan arkadas muric vs iyi bilir beni. Allah askına ya katılım yapın yada hıc ortalığı bulandıröayın zorlamıyotuz bısey yapmıyoruz dagıtım yapmazsam banlanırım olur bıter

Aldoğan

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Al sıte odedın dıye garantiyrde aldım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-10-23-14-14.png
    Screenshot_2021-12-10-23-14-14.png
    631.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2021-12-10-23-14-10.png
    Screenshot_2021-12-10-23-14-10.png
    792.3 KB · Görüntüleme: 10

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Hocam neyin derdindesiniz anlamıs degılım. Adam akıllı Bı kupon yaptım roll actım takıp istemedim bısey istemedim. Ego mu kasa agım bole basit basit seylere. Burada cogu kısı benim eski forumdan arkadas muric vs iyi bilir beni. Allah askına ya katılım yapın yada hıc ortalığı bulandıröayın zorlamıyotuz bısey yapmıyoruz dagıtım yapmazsam banlanırım olur bıter
Takiliyom kadasum ...

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Murico referanssa olay bitmiştir...devamkeee

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Sen çekilişi yapta çıkanlar sana payfix vs atsın kazanırsan yollarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap