Para geldi dağıtıma başlıyorum da papara atin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
46binDayı karışma millete yaw?
Cizgiyi asiom **Admin olsa nolcak olmasa nolcak bi cizgin olsun dayı korkma yürüü
Aş bişi olmaz en fazla 3 gün içeri atarlar sövmek istiyosam söv içinde bırakmaCizgiyi asiom **
Senin gelmusini gecmisiniAş bişi olmaz en fazla 3 gün içeri atarlar sövmek istiyosam söv içinde bırakma
Geçmişim ağır gelir sana dayı gelmişim bana bile karanlıkSenin gelmusini gecmisini
Aldin parayi hadi yallah@muhsinovi ödülüm gelmiştir kesene bereket @Apsuvachacha eline saglık @Dümenci Hoca hoca dümenine saglık @Cevik42 fikrine saglık bmw nickini aklıma sen soktun çogu çekilişte çıkıyor ismim suçlu sensin
Sende varol kanka ??
5 dk sonra burdalar @dodoyazyeter baksana selam bile vermiyo dayı adamAldin parayi hadi yallah
Dümenin her zaman sizin için dönecek güzel dostlarım ??? bol şans@muhsinovi ödülüm gelmiştir kesene bereket @Apsuvachacha eline saglık @Dümenci Hoca hoca dümenine saglık @Cevik42 fikrine saglık bmw nickini aklıma sen soktun çogu çekilişte çıkıyor ismim suçlu sensin
hemen bi siteye atalım batıralım yav bu puma bete atmak istmeyorum. yok ekran görüntüsü at falanda fistanAldin parayi hadi yallah
Dalginliga gelmistir5 dk sonra burdalar @dodoyazyeter baksana selam bile vermiyo dayı adam
Atmahemen bi siteye atalım batıralım yav bu puma bete atmak istmeyorum. yok ekran görüntüsü at falanda fistan
Tamam yada karış dayı sen ?
ÖzeleSende varol kanka ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!