Bole bise yok 15 dk beklenir gelmesse cekilis yapilir gec bunlari millet 1 saat bekletilmez@Cesaret
@EhleenN
@baskentli 04:00 e kadar zencii dönüş yapmaz ise sizlerden tekrar çekilecek 1 kişi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bole bise yok 15 dk beklenir gelmesse cekilis yapilir gec bunlari millet 1 saat bekletilmez@Cesaret
@EhleenN
@baskentli 04:00 e kadar zencii dönüş yapmaz ise sizlerden tekrar çekilecek 1 kişi
Cikmayacak bende biliyorum onu izleyecem kanka bi ozelden yaziyorum sanakanka su 3 kişiden çeksinler gene sana cıkmaz emin ol
03.30 yazacaktım lo vallahi de dalgınlıktan beyler 2 dk sonraBole bise yok 15 dk beklenir gelmesse cekilis yapilir gec bunlari millet 1 saat bekletilmez
Simdi oldu03.30 yazacaktım lo vallahi de dalgınlıktan beyler 2 dk sonra
Şaibeli şekilde çıkmaz demiyorum yanlış anlaşılma olmasın burda kimse hak yemez , ödülün çok peşine düştün ya istedigin şey gelmiyorCikmayacak bende biliyorum onu izleyecem kanka bi ozelden yaziyorum sana
Bu forumda adalet olur dedik @RoosterBole bise yok 15 dk beklenir gelmesse cekilis yapilir gec bunlari millet 1 saat bekletilmez
Istedigini yapacaksa roll acmaz ozelden hediye eder kardesKardeşim özelden bsey soruyorsun ifşa yapar gibi ulu orta paylasiyorsun , etkinlik sahibi dedi zaten diyeceğini adminlere ne adamın parası istediğini yapar
Süre verdiler işte gelmezse cekilecek
Odulun pesine dusmedim ilk yazidigim neydi onu oku diyecektim ozelden cesaret e verin yazdim ilk mesajimdaŞaibeli şekilde çıkmaz demiyorum yanlış anlaşılma olmasın burda kimse hak yemez , ödülün çok peşine düştün ya istedigin şey gelmiyor
Doğrudur dostum fazla aktif degildim konu ne tam bilmiyorumdaOdulun pesine dusmedim ilk yazidigim neydi onu oku diyecektim ozelden cesaret e verin yazdim ilk mesajimda
Cek artikBeyler cekiyorum müsadenizle yemin ederim kimin çıktığına bakmayacam bile ekrana elimi koyacam görmemek için sonra saydırmayın yani
Adaletten ben şahsen şüphe etmiyorum dostum şans işiBeyler cekiyorum müsadenizle yemin ederim kimin çıktığına bakmayacam bile ekrana elimi koyacam görmemek için sonra saydırmayın yani
Yav sal milleti git uyu koca adam car car car onlar naparsa yaparCekin bitsin artik
Simdide bu gelmezTebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!